Delia critică atitudinea față de vedete pe Instagram: „mori în rușine”

Delia critică dur pe Instagram atitudinea fanilor față de vedete și obligația pe care o resimt acestea din urmă de a-și pune întreaga viață pe tavă în fața publicului.

Delia critică atitudinea față de vedete pe Instagram: "mori în rușine"

Delia critică atitudinea pe care o au unii oameni față de vedete și pretenția de a le cere socoteală pentru orice și de a le cere să spună mereu orice lucru care ține de intimitate. „Unde scrie că dacă ești persoană publică trebuie să te spovedești întregii națiuni?”, a izbucnit cântăreața pe Instagram.

La secțiunea Instastory a contului său de Instagram, Delia critică pe cei care vor să știe fiecare detaliu despre viața personală a vedetelor. De altfel, ea însăși a fost presată în mai multe rânduri, atât de fanii din social media, cât și de presa tabloidă, să dezvăluie motivele pentru care nu a făcut încă un copil. Acum, vedeta vorbește despre pretenția publicului de a afla orice detaliu despre preferații săi: „Unde scrie că dacă ești persoană publică sau artist trebuie să te spovedești întregii națiuni? Dacă ți-ai tăiat stomacul, dacă te-ai epilat… Unde scrie că trebuie să pui astfel de lucruri public? Mi se pare că persoanele care întreabă astfel de lucru merită să îți bați (…) de ele. Punct! Nu ai ce să cauți acolo! Nu ai ce să cauți în intimitatea cuiva, chiar dacă e vizibil.”

Delia critică, de asemenea, și tentația publicului de a pretinde sinceritate absolută de la celebrități: „Dar de ce minte? De ce nu spune?”, s-a revoltat ea. „Să spună cui? Ție să îți spună? De ce? Are cineva vreo datorie? Pentru asemenea întrebări meritați fix asemenea răspunsuri. Ăla pe care îl primiți și vă mirați”, a mai declarat cântăreața.

Despre motivele revoltei sale, Delia a spus: „Nu mă refer la mine. Nu mi-a zis nimeni nimic. Vă dau un exemplu. Acum ceva timp, Jennifer Lopez a fost întrebată cum își întreține fățuca și a răspuns: ulei de măsline. Perfect! Ăsta e răspunsul!”. De asemenea, Delia critică și presiunea la care sunt supuse celebritățile, mai ales femeile, pe măsură ce înaintează în vârstă: „Ce e cel mai rău este că tot oamenii comentează dacă nu ai grijă de tine sau nu îți permiți luxul de a îmbătrâni. E ceva interzis. Nu poți să apuci să îmbătrânești în viața publică. Îți pui baticul și pleci, mori în rușine! Tot oamenii sunt cei care comentează, oricum nu e bine. Dacă te îngrijești, te critică cele care nu o fac”.

Citește și:
Smiley face dezvăluiri despre botezul fiicei sale, Josephine: „Am avut puține emoții'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people