Decizia surprinzătoare luată de Prințul Harry și Meghan Markle la câteva zile după ce au anunțat că vor deveni iar părinți

Casa regală britanică are motive să stea cu emoții. CBS a anunțat că Harry și Meghan se lasă intervievați de nimeni alta decât Oprah Winfrey.

Decizia surprinzătoare luată de Prințul Harry și Meghan Markle la câteva zile după ce au anunțat că vor deveni iar părinți

Ducii de Sussex au acceptat invitația de a răspunde întrebărilor lui Oprah Winfrey. Este o ocazie rară de a-i vedea pe cei doi într-un interviu televizat, primul de după cel de la finalul lui 2019, când și-au anunțat decizia de a renunța la poziția lor în casa regală britanică.

CBS a anunțat luni că va difuza luna viitoare Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special, un interviu de 90 de minute cu unul dintre cele mai urmărite cupluri de pe pământ.

Din anunțul CBS, reiese că Meghan va vorbi pe larg despre cum a devenit o prințesă, căsnicia ei, maternitate, acțiunile de binefacere și cum e să trăiască urmărită constant. Pe urmă, Harry li se va alătura ca să vorbească despre mutarea în Statele Unite și planurile lor de viitor ale cuplului.

Anunțul vine la doar o zi după cei doi au anunțat că așteaptă un al doilea copil, care urmează să se nască în vara acestui an. Au făcut asta printr-o fotografie realizată de Misan Harriman care îi înfățișează întinși la umbra unui copac, arătând afecțiunea ce și-o poartă prin toți porii. Meghan Markle (39) poartă o rochie lejeră Carolina Herrera, pe care se pare că a primit-o când era însărcinată cu Archie, iar Prințul Harry este în ținută informală și desculț. Amândoi râd, arătând relaxați și liberi de presiune.

De când au renunțat la îndatoririle lor din cadrul casei Windsor, Harry și Meghan au arătat că nu le este frică să-și spună părerea, chiar dacă asta contravine cutumelor palatului. De-asta e posibil ca interviul luat de Oprah, cunoscută pentru abilitatea ei de a face oamenii să se deschidă, să țină pe ghimpi Buckingham Palace.

Oprah Winfrey, o apropiată a lui Meghan, a fost unul dintre invitații de marcă de la nunta ducilor de Sussex din mai 2018. De altfel, ea și ducii de Sussex sunt și vecini în Montecito, California, unde aceștia din urmă locuiesc acum.

Interviul va fi difuzat pe 7 martie 2021.

Citește și:

Ce semnificații speciale, ascunse în detalii, are anunțul de sarcină făcut de ducii de Sussex

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people