De ziua lui Alex Velea, Antonia i-a transmis un mesaj înduioșător

De ziua lui Alex Velea, partenera sa, Antonia, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Află ce i-a spus artista.

De ziua lui Alex Velea, Antonia i-a transmis un mesaj înduioșător

De ziua lui Alex Velea, care a împlinit 37 de ani, artistul a ales să fie pe o plajă din Maldive, alături de partenera sa, Antonia. Cei doi cântăreți sunt împreună de 8 ani, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, și sunt acel gen de parteneri care nu se sfiesc să își expună cât se poate de public dragostea și admirația pe care și le poartă reciproc. Cei doi au împreună și doi copii, Dominic și Akim, pe lângă fiica pe care Antonia o are din mariajul cu Vincenzo Castellano, care s-a încheiat și în mod oficial de curând.

De ziua lui Alex Velea (acesta s-a născut pe 13 mai 1984 la Craiova, unde a și început să cânte de la vârsta de 9 ani, la 11 ani devenind elev la Palatul Copiilor), Antonia i-a transmis acestuia un mesaj emoționant de dragoste pe contul său de Instagram. „La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc pentru tot! Ești un suflet special! Omul meu bun și talentat!”.

Dar declarațiile emoționante nu au nevoie de astfel de ocazii, precum ziua lui Alex Velea, pentru a ieși la lumină. Antonia și partenerul ei își transmit deseori vorbe frumoase pe conturile lor publice. Chiar recent, artistul a postat o imagine în care apare alături de iubita lui, în vacanță, pe o plajă, cu caption-ul „iubirea mea”. Mai mult, cei doi plănuiesc să se căsătorească în curând, dat fiind faptul că Antonia a obținut, în cele din urmă, divorțul de fostul său soț, Vincenzo Castellano.

Velea a făcut declarații în acest sens în cadrul „Xtra Night Show”: „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj (…) Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”.

Citește și:
Virgil Ianțu vorbește despre viața de familie și relația cu fiica sa, Jasmina

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people