De ce vor lipsi Meghan Markle și Prințul Harry de la petrecerea de ziua Prințului Charles

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor fi prezenți la petrecerea organizată în cinstea zilei de naștere a Prințului Charles.

De ce vor lipsi Meghan Markle și Prințul Harry de la petrecerea de ziua Prințului Charles

Meghan Markle și Prințul Harry încep luna viitoare primul lor tur regal, ei vizitând numeroase țări printre care Australia și Noua Zeelandă, asta însemnând că vor lipsi de la petrecerea organizată în cinstea zilei de naștere a Prințului Charles.

Potrivit Vanity Fair, Camilla, soția Prințului Charles, va organiza un concert și o cină specială la Palatul Buckingham pe 25 octombrie, cu trei săptămâni înaintea zilei de naștere a acestuia.

Acest lucru explică și de ce și-au dorit atât de mult Harry și Meghan să participe la garden party-ul organizat după nunta lor în cinstea Prințului Charles, care va împlini 70 de ani. Cuplul și-a amânat luna de miere pentru a participa la eveniment. „Va fi o seară specială și Charles abia așteaptă. Harry și Meghan nu vor fi prezenți doarece vor călători. De aceea ei și-au dorit atât de mult să fie prezenți la garden party-ul din mai”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

Deși Meghan și Harry nu vor fi prezenți, celălalt fiu al Prințului de Wales, William, va veni la petrecere. Alături de el va participa și Kate Middleton, care va ieși din concediul de maternitate luna viitoare.

Invitațiile pentru eveniment au fost deja trimise celor mai apropiați membri ai familiei și prietenilor Prințului Charles. Aceștia vor avea parte de o noapte specială de muzică clasică, operă, balet și spectacole de teatru.

Meghan Markle și Prințul Harry se vor întoarce la timp pentru adevărata zi de naștere a Prințului Charles, pe 14 noiembrie.

Citește și:
Prințul Charles consideră că Meghan Markle este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla Prințului Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people