Prințul Charles consideră că Meghan Markle este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla Prințului Harry

Se pare că Prințul Charles o îndrăgește pe Meghan Markle și consideră că relația acesteia cu fiul său este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat Prințului Harry.

Prințul Charles consideră că Meghan Markle este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla Prințului Harry

Se pare că relația lui Meghan Markle cu Prințul Charles nu putea fi mai bună. Potrivit unor noi declarații oferite de un apropiat al familiei regale, Ducesa de Sussex și Prințul Charles, tatăl Prințului Harry, au o relație minunată.

Cei doi s-au înțeles foarte bine de când s-au cunoscut, multe persoane considerând că Ducesa de Sussex este cea care l-a apropiat pe Harry de tatăl său. Cu toate acestea, se pare că relația lor a devenit mult mai apropiată după nunta din mai, când Prințul de Wales a condus-o pe Meghan la altar, tatăl ei, Thomas Markle lipsind de la eveniment din cauza unor motive de sănătate. Potrivit sursei citate de Vanity Fair, Harry va fi „profund recunoscător pentru totdeauna pentru implicarea tatălui său. Legătura dintre ei este foarte strânsă.”

În plus, potrivit aceleiași surse, Prințul Charles a sprijinit-o pe Meghan în tot ceea ce se întâmplă cu tatăl ei. „El o apreciază și crede că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Harry.”

Ducele și Ducesa de Sussex au petrecut aproape o săptămână în vacanță alături de Prințul Charles la Castelul Mey vara aceasta.

Aceste declarații vin la câteva zile după ce familia regală a dezmințit pentru prima dată zvonurile potrivit cărora Prințul Charles nu are o relație bună cu fii săi, Prințul William și Prințul Harry.

Citește și:
Ce poreclă ciudată, dar foarte drăguță a primit Meghan Markle de la Prințul Charles

Foto: Instagram (@kensingtonroyal)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people