De ce s-au despărțit Lady Gaga și Christian Carino?

Înainte cu mai puțin de o săptămână de decernarea Premiilor Oscar, Lady Gaga și Christian Carino s-au despărțit, mulți considerând ulterior că motivul ar putea fi Bradley Cooper.

De ce s-au despărțit Lady Gaga și Christian Carino?

Dacă ai urmărit ceremonia de decernare a Premiilor Oscar sau ai citit cel puțin un articol despre cele mai importante momente, sigur ai aflat de momentul emoționant și intim pe care Lady Gaga și Bradley Cooper l-au avut pe scenă.

Cei doi au cântat în duet, iar interpretarea lor a fost atât de… interesantă, încât fanii consideră acum că între cei doi actori este mai mult decât o simplă prietenie, ei având o chimie puternică pe scenă. Aceste ipoteze au fost întărite și de faptul că Lady Gaga și Christian Carino, logodnicul ei, s-au despărțit recent.

Despărțirea lor a fost confirmată pe 19 februarie, însă potrivit unei surse citate de US Weekly, Lady Gaga „nici măcar nu a avut timp să se gândească la ce s-a întâmplat între ea și Christian, din punct de vedere emoțional”. Aceasta nu a comentat public despărțirea, alegând să se concentreze asupra premiilor și nominalizărilor pe care le-a primit (Lady Gaga a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun cântec și, duminica trecută, și Premiul Oscar în aceeași categorie). Artista a fost văzută fără inelul de logodnă la Premiile Grammy, atunci începând și primele zvonuri.

Așadar, de ce s-au despărțit Lady Gaga și Christian Carino cu adevărat? Motivul este în continuare necunoscut, reprezentanții celor refuzând să comenteze momentan aceste informații. Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru People: „Pur și simplu nu mai funcționa. Relațiile se încheie câteodată. Nu este o poveste lungă, dramatică. Pur și simplu nu ar fi funcționat pe termen lung.”

Lady Gaga a vorbit în documentarul „Five Foot Two” despre relația ei cu fostul iubit, Taylor Kinney, cu care de altfel a fost și logodită, explicând atunci când de greu îi este să aibă o relație și cât de dureroasă a fost fiecare despărțire.

Gaga a dezvăluit că relațiile ei s-au încheiat în mare parte din cauza incapacității partenerului de a se obișnui cu dedicarea acesteia pentru muncă, ea explicând că nu poate avea totul în același timp.

„Vreau să fac muzică și să îi fac pe oameni fericiți și, sunt în turneu și am o familie și pur și simplu nu pot să fac totul bine în același timp. Întotdeauna este ceva… Viața mea amoroasă este distrusă. Este o zi tristă când apar la Super Bowl, și sunt atât de entuziasmată să o fac, însă nu pot să nu mă gândesc că atunci când am vândut 10 milioane de albume l-am pierdut pe Matt. Vând 30 de milioane, îl pierd pe Luc. Știi? Primesc asta, îl pierd pe Taylor. Este a treia oară când mi se frânge inima așa. Sunt singură, Brandon, în fiecare seară. Și toți oamenii aceștia vor pleca. Corect? Vor pleca. Și atunci voi fi singură. Și plec de la atingerea atât de multor persoane în timpul zilei la liniște completă.”

Deși nu au existat până acum comentarii din partea reprezentanților celor doi, Lady Gaga și Christian Carino, acest succes ar putea fi și motivul destrămării relației.

Citește și:
Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people