De ce Regina Elisabeta a II-a le-a cerut Ducilor de Sussex să se întoarcă în Marea Britanie

Regina Elisabeta a II-a le-a cerut Ducilor de Sussex să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi prezenți la un eveniment destul de important.

De ce Regina Elisabeta a II-a le-a cerut Ducilor de Sussex să se întoarcă în Marea Britanie

După decizia lor de a se retrage din familia regală, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să locuiască în Canada, în Vancouver Island. Cu toate acestea, se pare că ei se vor întoarce peste o lună în Marea Britanie alături de fiul lor, Archie, însă nu pentru mult timp.

Ducele și Ducesa de Sussex se întorc pentru un eveniment în onoarea Commonwealth (Comunitatea Națiunilor) care va avea loc pe data de 9 martie la Westminster Abbey. Acest eveniment este printre ultimele la care ei vor fi prezenți înainte de a intra în vigoare schimbările privind statutul lor regal, începând cu primăvara acestui an. Ei vor participa la eveniment în calitate de președinte și vicepreședinte al Queen’s Commonwealth Trust.

Săptămâna trecută, Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la un eveniment la JP Morgan în Miami. În cadrul acestuia, Prințul Harry a vorbit în fața a 425 de persoane care lucrează acolo despre sănătatea sa mintală și cât de greu i-a fost să treacă peste moartea mamei sale, Prințesa Diana, atunci când el avea 12 ani. „Harry a vorbit despre sănătatea mintală și despre cum a trebuit să facă terapie pentru a trece peste trauma pierderii mamei sale. El a adus în discuție și faptul că evenimentele petrecute în copilărie l-au afectat și a fost nevoit să vorbească și cu un specialist despre asta”, a declarat o sursă pentru Page Six.

„Prințul Harry a vorbit și despre decizia lui și a soției sale de a se retrage din familia regală, declarând că a fost una extrem de dificilă. El a mai spus că nu regretă decizia deoarece își dorește să își protejeze familia. Nu vrea ca Meghan și fiul lor, Archie, să treacă prin ceea ce a trecut el în copilărie”, a adăugat aceeași sursă pentru Page Six. În cadrul evenimentului, Meghan a spus cât de mult își iubește soțul. Conform unor surse, se pare că ei au fost plătiți cu 1 milion de dolari pentru discursul pe care l-au avut.

În urmă cu aproximativ o lună, Prințul Harry s-a întâlnit la Sandringham cu Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton pentru a discuta despre viitorul său alături de Meghan Markle.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vor să petreacă mai mult timp în Los Angeles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people