De ce Meghan Markle nu va avea o domnișoară de onoare

După numeroase presupuneri și liste, se pare că Meghan Markle nu va avea o domnișoară de onoare. Care este însă motivul?

De ce Meghan Markle nu va avea o domnișoară de onoare

Meghan Markle a decis că nu va avea o domnișoară de onoare, deși în ultimele luni au existat numeroase zvonuri despre cine ar putea avea acest rol la cea mai așteptată nuntă regală.

Biroul de presă al Palatului Kensington a făcut publice mai multe informații despre nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dezvăluind astfel cine va avea rolul de domnișoară de onoare și paj. Așa cum era de așteptat, Prințul George și Prințesa Charlotte vor respecta tradiția și vor ocupa aceste roluri alături de alți copii. Printre aceștia s-ar putea număra fiica și cei doi băieți ai prietenei lui Meghan Markle, stilista Jessica Mulroney.

Astfel, Palatul Kensington confirmă că Meghan Markle nu va avea o altă domnișoară de onoare, așadar Priyanka Chopra și Jessica Mulroney vor fi doar simple invitate la nunta regală. Acest lucru nu este deloc suprinzător având în vedere că este o tradiție ca acest rol să nu existe în cazul nunților regale. Cu toate acestea, Prințul William va fi cavalerul de onoare al fratelui său, Prințul Harry, anunțul fiind făcut chiar luna trecută.

„Nunta aceasta va fi făcută după tradiții, permițând tuturor să vadă ce face o nuntă regală să fie atât de specială, însă în același timp va arată personalitatea Prințului Harry și pe cea a lui Meghan Markle”, a declarat secretarul de presă.

Abia aștept să vedem imaginile adorabil cu Prințul George și Prințesa Charlotte la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle!

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au ales o caleașcă de basm pentru nunta lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people