De ce au pierdut brusc milioane de followers pe Instagram vedete importante precum Kylie Jenner și Ariana Grande

Dacă ți-ai verificat astăzi contul de Instagram, și, mai ales, numărul de followers, este posibil să fi observat o schimbare care a afectat-o și pe Kylie Jenner, vedeta pierzând milioane de fani în aplicație.

De ce au pierdut brusc milioane de followers pe Instagram vedete importante precum Kylie Jenner și Ariana Grande

Kylie Jenner și Ariana Grande au pierdut brusc milioane de followers, însă unele conturi de vedete, precum cel al lui Kim Kardashian și cel al Selenei Gomez, nu au fost deloc afectate.

Ieri, Ariana Grande nu era departe de a o detrona pe Selena Gomez, amândouă având peste 145 de milioane de followers, însă astăzi numărul celor care o urmăresc pe Ariana a scăzut cu 3 milioane, diferența fiind considerabilă.

O schimbare la fel de dramatică s-a petrecut și în cazul lui Kylie Jenner, care a pierdut peste 2 milioane de followers, având acum 124 milioane. Problema a apărut și în cazul contului Kensington Palace, care postează informații despre viața Ducelui și Ducesei de Cambridge și cea a Ducelui și Ducesei de Sussex, însă pierderile au fost mult mai mici, 150.000 de followers, potrivit elle.com. În schimb, așa cum spuneam și anterior, nu toate vedetele au fost afectate, Selena Gomez și Kim Kardashian păstrându-și numerele impresionante. Care este explicația?

Cei de la Instagram au transmis pe Twitter că a fost pur și simplu o eroare și se lucrează la remedierea acesteia. În schimb, numeroase persoane din întreaga lume s-au confruntat cu această situație astăzi, iar mulți sunt de părere că ar putea fi vorba despre o încercare de a elimina conturile false cu care bloggeri din întreaga lume și-au mărit numărul de followers.

Citește și:
Reacția amuzantă a lui Kylie Jenner după ce i-a fost depășit recordul mondial de „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people