David Beckham stârnește din nou controverse pentru că își sărută fiica pe buze

David Beckham a creat o adevărată controversă pe Internet după ce a apărut o fotografie cu el în care își sărută fiica pe buze.

David Beckham stârnește din nou controverse pentru că își sărută fiica pe buze

David Beckham a generat numeroase dezbateri în rândul fanilor după ce soția sa, Victoria, a publicat o fotografie în care fostul fotbalist își sărută fiica în vârstă de nouă ani, Harper, pe buze. 

După ce Victoria Beckham a publicat imaginea pe contul ei de Instagram, reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, mulți spunând că este nepotrivit să îți săruți copiii pe buze. „Vă rog, nu vă mai sărutați copiii pe buze!”, „Îți ador familia, dar niciodată nu am înțeles părinții care își sărută copiii pe buze”, sunt câteva dintre comentariile fanilor lăsate la fotografie.

Pe lângă reacțiile virulente, câțiva fani chiar l-au susținut pe David Beckham și au spus că nu este nimic în neregulă dacă un părinte își sărută pe buze copilul. „Mi-am sărutat mereu copiii pe buze și nu am nicio problemă cu asta și nici ei. Încă o fac acum și au 24 și 18 ani … Cred că poate te întrebi de ce crezi că este ciudat. Este un gest dulce și inocent,” „Oamenii asociază sărutul pe buze ca pe un act intim între îndrăgostiți, dar unele culturi fac asta cu oricine și știu să separe dragostea, afecțiunea și intimitatea. Trebuie să ajungem la acel nivel și să nu mai fim priviți ciudat din cauza propriilor noastre probleme”, au scris câțiva dintre urmăritori.

Nu este pentru prima dată când David Beckham stârnește controverse cu acest gest. În 2017, el a publicat pe Instagram o fotografie în care o sărută pe buze pe fiica sa, Harper. Cu un an în urmă, în 2016, același lucru l-a făcut și Victoria Beckham, împărtășind cu fanii o imagine similară.

La vremea respectivă, David a răspuns acestor critici. „Am fost extrem de criticat pentru că îmi pupam fetița pe buze, zilele trecute. Îmi pup toți copiii pe gură. Bine, mai puțin pe Brooklyn. El are 18 ani, fapt pentru care s-ar putea simți cam ciudat. Este felul în care mă exprim eu și Victoria și așa suntem noi cu copiii noștri. Noi vrem să le arătăm copiilor iubire și îi protejăm, avem grijă de ei, îi sprijinim și suntem foarte afectuoși cu ei”, a declarat atunci David Beckham.

Citește și
Imagini virale cu Magic Johnson sărutând-o pe Janet Jackson

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people