David Beckham, în lacrimi după surpriza făcută de fiul său, Brooklyn Beckham

David Beckham și-a sărbătorit alături de familie ziua de naștere, iar cel care i-a făcut o surpriză plăcută a fost fiul său, Brooklyn Beckham.

David Beckham, în lacrimi după surpriza făcută de fiul său, Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham i-a făcut o surpriză tatălui său, David Beckham, și a venit în Anglia special pentru ziua acestuia.

Brooklyn, în vârstă de 19 ani, studiază în New York, însă ieri a venit special pentru ziua tatălui său, fără ca acesta să știe. Momentul a fost surprins de Victoria Beckham, filmulețul fiind postat de aceasta, dar și de David, pe Instagram. Brooklyn a intrat în restaurantul în care familia lua prânzul pentru a sărbători ziua lui David, iar tatăl său a fost vizibil emoționat de surpriza acestuia.

„Ce faci aici?” – îl întreba David pe Brooklyn, iar acesta a părut ușor amuzat, întrebându-l pe tatăl său dacă este ok. Fostul fotbalist i-a răspuns că i-a fost dor de el și nu se aștepta să își vadă fiul acolo.

Venirea lui Brooklyn a fost o surpriză și pentru restul familiei, fiica faimosului cuplu, Harper, spunând că nici ea nu știa că își va vedea fratele mai mare.

David Beckham se poate considera un bărbat norocos. Familia sa a postat mesaje emoționante de ziua acestuia, iar surpriza lui Brooklyn i-a făcut ziua mai frumoasă cu siguranță.

https://www.instagram.com/p/BiQ9tKPn5jx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BiQ_yTHFVQ4/?utm_source=ig_embed

Citește și:
Povestea de dragoste dintre David și Victoria Beckham: cum au reușit să treacă peste scandaluri și să își păstreze relația mai mult de 20 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people