David Beckham a făcut publice clipuri amuzante cu soția sa

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți de aproape 20 de ani, au împreună 4 copii și știu să se distreze. Dovada? Imaginile publicate de David.

David Beckham a făcut publice clipuri amuzante cu soția sa

David i-a urat la mulți ani soției sale, Victoria, într-un mod ceva mai inedit. În loc să posteze o simplă poză cu aceasta, bărbatul a preferat să o filmeze în timp ce cântă și dansează, după ce a băut câteva pahare de vin. Beckham s-a amuzat pe seama mișcărilor pe care soția lui le făcea.

Totul s-a petrecut în living room-ul familiei Beckham, în timp ce membrii familiei petreceau puțin timp relaxându-se și simțindu-se bine împreună.
Amuzat de show-ul oferit de Victoria, David a scris în descrierea clipului postat pe Instastories: La mulți ani de Ziua Mamei. Noi celebrăm asta cu un dans tipic de mame'.

 

Victoria a publicat și ea filmulețul pe pagina sa de Instagram. Sfârșitul serii…@davidbeckham se distrează ca în anii ‘80'. Cuvintele au fost urmate de câteva emoticoane cu pahare de vin.

Mai târziu, David a făcut publică o frumoasă poză ce îi înfățișa pe el, pe soția lui și pe cei patru copii ai cuplului, cu scopul de a-i mulțumi designerului pentru tot ce face, atașând pozei textul: Îi urăm la mulți ani de Ziua Mamei unei mame minunate'. Sâmbătă, familiile Beckham și Adams s-au reunit pentru să sărbători ziua mamei Victoriei, Jackie.


Aceasta a postat mai multe snap-uri cu familia în timp ce se uită la focul de artificii.
Toți copiii cuplului și-au arătat respectul și aprecierea față de mama lor de-a lungul timpului. Brooklyn și-a tatuat recent o inimă în interiorul căreia este scris cuvantul „mamă”.

Cheers to this man x another amazing one 🌷. @_dr_woo_

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Citește și:
Secrete de frumusete pe care le-am invatat de la Victoria Beckham

Text: Amy Abaluta
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people