Dani Oțil critică dur persoanele care se laudă că țin post

Dani Oțil s-a arătat deranjat de persoanele care țin să menționeze că țin post, considerând că fiecare trebuie să păstreze acest lucru pentru el.

Dani Oțil critică dur persoanele care se laudă că țin post

Postul Crăciunului a început pe data de 15 noiembrie și se încheie pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului. În această perioadă, persoanele care țin post nu consumă carne, brânză, ouă, lapte, dar nici derivate din acestea.

În emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, Dani Oțil s-a arătat deranjat de persoanele care precizează că țin post. În opinia prezentatorului, fiecare ar trebui să țină pentru el faptul că ține post. „Eu, ca proprietar de restaurant, aș vrea să-i îndrum pe cei care vor să țină post, că una este să-l ții și alta este să arăți că-l ții. (…) Eu nu știu de ce țin oamenii neapărat să spună că țin post și că suferă în post. „Aș lua 4 burgeri, domnule ospătar, dar acum sunt în post și fac sacrificiul suprem…” Dacă ții post, ține pentru tine și pentru legătura ta cu… Nu mai spune la toți cu cine ai mânca și cu cine ai face dragoste, care nu e soția ta. Că ăla nu e post. Ții post că vrei să o faci, nu să te autoflagelezi”, a povestit Dani Oțil în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de luni, 15 noiembrie.

În aceeași emisiune a fost invitată dr. Anca Hâncu, medic generalist și doctor în nutriție. Specialista a făcut o serie de recomandări cu privire la această perioadă, în care oamenii țin Postul Crăciunului. „Postul este și o perioadă de reconectare emoțională, spirituală cu valorile culturale, cu valorile religioase, precum și cu tradiția. În această perioadă se exclud proteinele și grăsimile de origine animală și atunci, în mod natural, scade sațietatea și crește senzația de foame. Este tendința firească a multor persoane care țin post să își crească aportul de dulciuri.”

Citește și:
Lavinia Pîrva vorbește deschis despre relația sa cu Ștefan Bănică Jr. Ce îi reproșează cel mai des artistul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people