Dana Rogoz este din nou însărcinată

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară, iar vestea a fost dată chiar de ea prin intermediul unui articol emoționant pe blogul său.

Dana Rogoz este din nou însărcinată

În urmă cu puțin timp, Dana Rogoz a anunțat pe conturile sale de socializare faptul că este însărcinată pentru a doua oară. Ea și soțul său, Radu Dragomir, vor avea o fetiță, după cum și vedeta a afirmat acest lucru.

„Îmi tremură mâinile pe tastatură… DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”, a spus Dana Rogoz pe blogul personal.

Dana a spus că este foarte emoționată , dar îi este și teamă în același timp de ceea ce va urma. Pe lângă asta, ea deja își face planuri și se gândește cum va fi viața ei cu doi copii: „Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arăta casa noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil.”


Dana Rogoz a împărtășit și momentul emoționant în care a aflat că este din nou însărcinată: „Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar vă spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viața pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioară. Așa că azi, la fel ca acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre.”

Dana a dezvăluit și în câte săptămâni este și că împreună cu soțul său și fiul ei, Vlad, abia așteaptă să se nască micuța: „Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile. Vă dați seama că mi-a fost alături la toate premierele MO, în caravana din țară, la festivalurile din străinătate. A fost tare bună cu mine, micuța, în cea mai spectaculoasă perioadă a vieții mele. Te-am așteptat, minune! Și te mai așteptăm un pic, cu toții, să vii în familia noastră!”

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad, în vârstă de cinci ani.

Citește și:
Dana Rogoz a fost la Festivalul de Film Românesc din New York, cu ocazia premierei filmului Mo

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people