Dana Rogoz a transmis un mesaj emoționant la șase ani de la moartea tatălui ei

S-au împlinit șase ani de la moartea tatălui Danei Rogoz, iar actrița a publicat un mesaj emoționant pentru a marca acest moment.

Dana Rogoz a transmis un mesaj emoționant la șase ani de la moartea tatălui ei

Dana Rogoz a publicat pe blogul personal, dar și pe Instagram un mesaj emoționant, la șase ani de la moartea tatălui ei. Actrița, care urmează în curând să devină mamă pentru a doua oară, a mărturisit care sunt regretele ei, spunând totodată că tatăl ei și-a dorit să aibă o nepoată.

„Tată, e fetiță. Știu că te bucuri. De când am aflat că sunt însărcinată cu o fată m-am gândit la tine. Mi-ai zis o singură dată, dar am ținut minte, la masa de duminică de la tine, cu un ton blând și ochi umezi, cât de mult îți dorești să ai o nepoată. Și cred că știu de ce. Ai fi vrut să recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ăla pe care noi doi l-am ratat, în care nu ne-am înțeles unul pe celălalt. Știm noi. Regret timpul ăla, tată. Sincer îl regret. Regret și că nu ne-am înțeles nici acum și că, iată, eu pot să nasc în orice moment și tu nu ești aici să îți iei nepoata la o plimbare. Păi cum ne-a fost vorba, tată? Cum? Bine, ai plimba-o cu căruciorul prin Ioanid după ce ar trece nebunia asta, pe care deseori mă întreb cum ai percepe-o. Nu, nu ne-a ieșit asta, nu ne-am sincronizat”, a scris Dana Rogoz.

Actrița a vorbit și despre cum s-a schimbat viața ei în acești șase ani. „Vezi tu, ne despart acești 6 ani, care se împlinesc azi, și în care s-a dezvoltat o nouă lume, tată, o lume fără tine! O lume în care eu nasc al doilea copil, o lume în care Radu și Andrei au parte de vieți diferite decât cele pe care le știai tu, o lume în care e pandemie, tată, acum! Și lumea asta tot crește, universul ăsta se tot extinde, de la an la an, și eu mă întreb uneori ce ai fi zis de el, cum ai fi reacționat, ce te-ar fi făcut fericit, ce te-ar fi amărât și ce ai fi luat în râs.”

Dana Rogoz a mai mărturisit și că le-a vorbit fiului ei, Vlad, și fetiței ei, care se va naște curând, despre bunicul lor. „O să îi vorbesc fetiței mele despre tine, nu îți face griji. Și Vlad te cunoaște în felul lui, din poveștile mele, chiar dacă te-a întâlnit doar 10 săptămâni de viață. O să continui să îți păstrez locul tău și rolul tău în lumea asta fără tine. O să îți creez în ochii copiilor mei un contur și o să te aibă în felul lor ca bunic. Iar în mintea mea, o să continui să îți atribui întrebări pe care nu mi le-ai adresat și răspunsuri pe care nu mi le-ai dat, străduindu-mă să le intuiesc corect. Căci numai tu erai cel mai adesea cinic, ca mai apoi, într-un moment în care îți ceream ajutorul, să devii cel mai empatic și vulnerabil om de pe pământ. Să ai grijă de noi toți dacă poți, tată. Dacă se poate. Dacă există calea. Dacă. Acum, mai mult ca în alți ani, am nevoie de tine, tată. Da, e fetiță.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

131/366 Tata, e fetita. Stiu ca te bucuri. De cand am aflat ca sunt insarcinata cu o fata m-am gandit la tine. Mi-ai zis o singura data, dar am tinut minte, la masa de duminica de la tine, cu un ton bland si ochi umezi, cat de mult iti doresti sa ai o nepoata. Si cred ca stiu de ce. Ai fi vrut sa recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ala pe care noi doi l-am ratat, in care nu ne-am inteles unul pe celalalt. Stim noi. Regret timpul ala, tata. Sincer il regret. Regret si ca nu ne-am inteles nici acum si ca, iata, eu pot sa nasc in orice moment si tu nu esti aici sa iti iei nepoata la o plimbare. Pai cum ne-a fost vorba, tata? Cum? Bine, ai plimba-o cu caruciorul prin Ioanid dupa ce ar trece nebunia asta, pe care deseori ma intreb cum ai percepe-o. Nu, nu ne-a iesit asta, nu ne-am sincronizat. Vezi tu, ne despart acesti 6 ani, care se implinesc azi, si in care s-a dezvoltat o noua lume, tata, o lume fara tine! O lume in care eu nasc al doilea copil, o lume in care Radu si Andrei au parte de vieti diferite decat cele pe care le stiai tu, o lume in care e pandemie, tata, acum! Si lumea asta tot creste, universul asta se tot extinde, de la an la an, si eu ma intreb uneori ce ai fi zis de el, cum ai fi reactionat, ce te-ar fi facut fericit, ce te-ar fi amarat si ce ai fi luat in ras. O sa ii vorbesc fetitei mele despre tine, nu iti face griji. Si Vlad te cunoaste in felul lui, din povestile mele, chiar daca te-a intalnit doar 10 saptamani de viata. O sa continui sa iti pastrez locul tau si rolul tau in lumea asta fara tine. O sa iti creez in ochii copiilor mei un contur si o sa te aiba in felul lor ca bunic. Iar in mintea mea, o sa continui sa iti atribui intrebari pe care nu mi le-ai adresat si raspunsuri pe care nu mi le-ai dat, straduindu-ma sa le intuiesc corect. Caci numai tu erai cel mai adesea cinic, ca mai apoi, intr-un moment in care iti ceream ajutorul, sa devii cel mai empatic si vulnerabil om de pe pamant. Sa ai grija de noi toti daca poti, tata. Daca se poate. Daca exista calea. Daca. Acum, mai mult ca in alti ani, am nevoie de tine, tata. Da, e fetita.

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Dana Rogoz este însărcinată în 9 luni și va naște în curând. În contextul situației actuale, actrița a povestit acum câteva săptămâni pe blogul său despre temerile pe care le are în privința nașterii. „Dacă m-aș infecta până la nașterea ta, cum oare aș putea eu rezista stând în altă cameră decât tine? Cum să nu pot eu să te pup și să te miros și să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!”

„Încerc așadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viață, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunță a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Știi, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, și sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede și fără alt ajutor”, a mai spus actrița.

Citește și:
Andra, mărturisiri despre donația pe care a făcut-o Spitalului Matei Balș pe fondul pandemiei de coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people