Dakota Johnson face declarații surprinzătoare despre scenele de sex din Fifty Shades Freed

Dakota Johnson este în mijlocul celor mai fierbinți scene din Fifty shades, însă filmarea acestor scene nu a fost deloc sexy.

Dakota Johnson face declarații surprinzătoare despre scenele de sex din Fifty Shades Freed

Chiar și după trei filme din seria Fifty Shades, Dakota Johnson recunoaște că realizarea scenelor de sex alături de partenerul ei, Jamie Dornan, a fost la fel de ciudată.

„Nu este ceva normal și nu este amuzant. Și nu devine niciodată mai ușor”, a mărturisit Johnson.

De asemenea, actrița susține că nu a ajutat-o faptul că a avut lenjerie intimă adezivă în momentul filmărilor acelor scene nud, deoarece aceasta nu prea se lipea. „Am purtat un fel de lenjerie fără bretele care era lipicioasă,” a adăugat ea. „Nu este chiar un adeziv, dar lenjeria este lipicioasă. Este asemănătoare cu piesele acelea care se lipesc pe sfârcuri pentru a le acoperi, doar că sunt chiloți. Dar sunt lipicioși doar sus, nu pe toată suprafața lor.”

Care a fost soluția în acest caz? Superglue. „Chiar și cu superglue se dezlipeau, pentru că intrau în contact cu adezivul existent pe lenjerie, însă îi lipeau direct pe pielea mea,” a spus Johnson. „Și purtăm două perechi.”

Din fericire, acest experiment nu a durut. „Nu este dureros, nu este practic nimic,” a continuat actrița. „Însă cumva ai senzația că ești acoperită. Pentru că e al naibii de bizar.”

Jamie Dornan a purtat ceva similar. Însă, după filmarea scenelor nud, actorul a realizat că acesta mai fusese purtat de altcineva înainte.

Actorul a spus următoarele: „Am ales un model la care mi-a plăcut forma și cum se vedea, după care am observat că pe cusătură scria ‘Inmate #3’. Era practic cusut acolo și am realizat că mai fusese purtat înainte.”

Dar se pare că momentele ciudate din culise au meritat efortul deoarece Fifty Shades Freed a avut un număr record de spectatori în primul weekend al apariției în cinema.

Citește și:
Katy Perry și Orlando Boom s-au împăcat și formează din nou un cuplu

Text: Andreea Pacioras
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people