Katy Perry și Orlando Boom s-au împăcat și formează din nou un cuplu

Katy Perry și Orlando Boom nu pot sta departe unul de celălalt și iată că, la nici șase luni de la cea mai recentă despărțire, cei doi formează din nou un cuplu.

Katy Perry și Orlando Boom s-au împăcat și formează din nou un cuplu

Katy Perry și Orlando Bloom au fost surprinși recent în timp ce erau în vacanță – separat, dar în același resort de lux din Maldive – iar toată lumea a început să vorbească despre o posibilă împăcare a celor doi.

Fanii au observat cum Perry și Bloom au postat pe Instagram imagini similare din resortul Amilla Fush și cam în același moment, iar zvonurile nu au încetat să apară.

Și, se pare, împăcarea chiar a avut loc, iar cei doi formează din nou un cuplu!

„Sunt din nou împreună. Katy își dorește ca lucrurile să meargă de această dată”, a declarat un prieten apropiat al cuplului. „A încercat să stea departe de el, dar nu a putut. Ține prea mult la el. De această dată vor să țină relația cât mai departe de ochii fanilor și ai presei – însă este sigur faptul că formează din nou un cuplu”.

Oficial, actorul în vârstă de 41 de ani și cântăreața în vârstă de 33 de ani s-au despărțit în luna martie a anului trecut, însă în august 2017 cei doi au fost surprinși îmbrățișați în timpul unui concert susținut de Ed Sheeran la Staples Center, în Los Angeles.

Mai mult, Orlando și Katy se urmăresc în continuare și pe Instagram și nu de puține ori și-au manifestat aprecierea pentru fotografiile pe care le postează pe rețeaua de socializare. În plus, există și comentarii pe care le-au lăsat pe Instagram la unele imagini, comentarii care au făcut deliciul fanilor.

Citește și:
Un expert în limbajul trupului a analizat relația lui Kate Middleton cu cei doi copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people