Cum se traduce la Palatul Kensington ambiția lui Meghan Markle? Printr-o poreclă de prost gust

Ducesa de Sussex nu este foarte apreciată de angajații de la Palatul Kensington, susține un articol publicat în cel mai recent număr al revistei Tatler.

Cum se traduce la Palatul Kensington ambiția lui Meghan Markle? Printr-o poreclă de prost gust

Potrivit Tatler, una dintre poreclele pe care Ducesa de Sussex le-a primit de la angajații de la Palatul Kensington ar fi „Me-gain”, ceea ce s-ar traduce liber prin câștig personal. Nu este prima dată când auzim de modul în care Meghan este „alintată” de angajați, ea fiind caracterizată anterior drept „Ducesa Dificilă”.

Conform articolului din Tatler, porecla „Me-gain” ar fi folosită inclusiv de angajații personali ai Ducesei, care se plâng de condițiile în care sunt nevoiți să lucreze.

Reprezentanții familiei britanice au negat anterior zvonurile cu privire la relația dificilă dintre Ducesă și angajații de la Palatul Kensington, numeroase surse susținând că „Meghan are numeroase pretenții, trimite soicitări și email-uri chiar și la 5 dimineața și se așteaptă ca toată lumea să îi facă pe plac”.

Ar mai fi de precizat că de numele Ducesei sunt legate și numeroase demisii din rândul angajaților, inclusiv asistenta ei personală Melissa Toubati. „A suportat foarte multe. Meghan are numeroase cerințe și totul s-a terminat cu Melissa plângând”, a declarat atunci o sursă.

În plus, la începutul lui martie, Amy Pickerill, asistenta lui Meghan Markle, a devenit cea de-a treia angajată care demisionează din personalul regal în ultimele luni. „Situația este foarte amiabilă. Amy se mută în străinătate, dar a fost de acord să mai rămână o perioadă să o ajute pe Meghan după nașterea copilului”, a detaliat reporterul regal Rebecca English. O sursă apropiată familiei regale le-a spus celor de la Daily Mail că „Amy și Meghan vor păstra legătura, iar Amy va rămâne consilierul ei personal pe termen lung”, cele două fiind foarte apropiate.

Citește și:
Meghan Markle își pregătește deja întoarcerea din concediul de maternitate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people