Cum se simte Andreea Ibacka, însărcinată în ultimul trimestru. Dezvăluirea făcută de Cabral

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni părinți din nou. Actrița este însărcinată cu al doilea copil al cuplului și va naște la finalul lunii septembrie sau la începutul lui octombrie.

Cum se simte Andreea Ibacka, însărcinată în ultimul trimestru. Dezvăluirea făcută de Cabral

Cabral a dezvăluit cum se simte acum soția lui, Andreea, însărcinată în ultimul trimestru. Cei doi au mers recent la medic, însoțiți de fiica lor, Namiko, iar carismaticul prezentator TV a făcut câteva dezvăluiri amuzante pe contul lui de Facebook.

„Am fost să facem poze pe interior.
Si am văzut și binișor moaca.
Happy level – 100.
Namiko de-abia așteaptă livrarea.
Andreea Ibacka e bine și ea, cu pofte…”, a scris Cabral în descrierea fotografiei pe care o poți vedea și tu mai jos.

Într-un interviu pentru revista Unica, Andreea și Cabral Ibacka au vorbit cu entuziasm despre cum se pregătesc pentru acest moment special. Actrița a povestit că până acum, cel puțin, nu își face foarte multe griji. „Cu mintea „odihnită” de acum îmi dau seamă că primele patru-șase luni cu bebe sunt chiar lejere, de încălzire. Deși pe moment – la primul copil fiind – aproape toți avem senzația că fizic nu poate fi vreodată mai greu de atât. Îmi mai dau deci un răgaz până să-mi fac griji.”

Cabral Ibacka a povestit și el despre cum se așteaptă să fie această nouă etapă din viața lui. „Mai haos de cum e acum n-are cum să fie. O să mai vină un plus de gălăgie, desigur, dar nu că acum ar fi ca la bibliotecă…”, a declarat Cabral pentru sursa citată anterior.

Andreea Ibacka va naște la finalul lunii septembrie sau la începutul lui octombrie prin cezariană, iar data exactă va fi stabilită ulterior, mai aproape de termenul la care urmează să vină pe lume copilul ei. „La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat actrița într-un interviu acordat publicației TV Satelit.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. S-au cunoscut în 2007, când erau colegi într-o telenovelă românească și s-au căsătorit în 2011. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu fosta soție, Luana Mitran.

Citește și:
Jorge face dezvăluiri surprinzătoare despre fiul lui, David, în vârstă de 4 ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people