Cum se simte acum Mihai Budeanu de la 3 SUD EST, după ce a fost internat cu COVID-19 aproape 3 săptămâni

Mihai Budeanu, unul dintre cei trei componenți ai trupei 3 Sud-Est, a fost depistat cu coronavirus în urmă cu aproape 3 săptămâni.

Cum se simte acum Mihai Budeanu de la 3 SUD EST, după ce a fost internat cu COVID-19 aproape 3 săptămâni

Mihai Budeanu, unul dintre membrii celebrei trupe 3 SUD EST, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus pe 19 noiembrie, iar starea de sănătate a acestuia a fost îngrijorătoare.

Noile vești despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu sunt însă îmbucurătoare. Chiar artistul a anunțat pe contul lui de Facebook că a reușit să treacă cu bine peste problemele de sănătate, iar acum a fost externat și a reușit să învingă lupta cu COVID-19.

„Salutare oameni buni!🙂❤De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamâni si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins.
A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata ❤🙂.
Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori:
Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit in spitalul din Vegas.
Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat si atent in tratarea mea si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.
Multumesc de asemenea medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasiliu pentru aportul foarte important in salvarea vietii mele.
Mai vreau sa multumesc, bineinteles vouă fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.
La final, dar nu in ultimul rând , vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata.❤🙏
Acest mesaj as fi vrut sa fie unul in care sa anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist, cum v-am obisnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori si nu stim ce ne asteaptă.
Aveti grija de voi si puneti sănătatea pe primul loc!!!🙏”

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului de la Mangalia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat pentru aceeași publicație că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată.

Potrivit Observatornews, artistul nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă și este atent supravegheat de mdici. „Greutatea îi îngreunează respirația”.

În România au fost confirmate, până joi, 26 noiembrie, 449.349 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 10.712 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării noastre a fost anunțat la 26 februarie.

Citește și:
Tatăl Laurei Cosoi a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus

Foto: Pagina de Facebook 3 Sud Est

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people