Cum se simt Speak și Ștefania, diagnosticați cu COVID-19 în timp ce se aflau în vacanță

Speak și logodnica lui, Ștefania, au fost diagnosticați cu COVID-19 în timp ce se aflau în vacanță și sunt în izolare în Jakarta.

Cum se simt Speak și Ștefania, diagnosticați cu COVID-19 în timp ce se aflau în vacanță

Speak și Ștefania au fost diagnosticați cu COVID-19 în timp ce se aflau în vacanță. Artistul și logodnica sa se află în izolare și sunt cazați la un hotel din Jakarta, iar condițiile nu sunt deloc cele la care se așteptau. 

În urmă cu câteva zile, Speak și Ștefania povesteau pe rețelele de socializare faptul că au fost testați pozitiv cu coronavirus. Cei doi au mărturisit că sunt vaccinați anti-COVID-19 și că nu prezintă simptome, având o formă ușoară.

„De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, au anunțat sâmbătă Speak și Ștefania. 

Ulterior, Speak a împărtășit cu fanii lui mai multe imagini cu hotelul și camera în care el și Ștefania, logodnica lui, trebuie să stea în această perioadă de izolare. Artistul a precizat că hotelul în care sunt cazați se află în top trei hoteluri de izolare din Jakarta și că au ales cea mai scumpă cameră, însă au avut parte de o experiență neplăcută din cauza condițiilor. 

„Arată a ceva vechi, stilul Eforie, anii ’90, nu arată rău, dar e foarte multă mizerie. Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară… dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a mărturisit Speak. 

„Ca să înţelegeţi, toată afacerea asta costă cât costă un hotel de mare lux de oriunde din lumea asta, doar că aici nu-i mare lux. Comunicarea este… nu există. Oamenii nu ştiu engleză”, a adăugat artistul. 

Citește și:
Iulia Vântur și Salman Khan au făcut un pas important în relația lor

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people