Cum se distrează Delia și Loredana Groza în Tulum

În ciuda faptului că suntem în plină pandemie, Delia și Loredana Groza se distrează pe cinste în vacanță, amândouă aflându-se în Mexic.

Cum se distrează Delia și Loredana Groza în Tulum

Delia și Loredana Groza știu cum să se distreze în vacanță, iar asta o demonstrează și filmările făcute publice pe rețelele de socializare.

Delia a fost în urmă cu câteva zile în Cancun, iar recent a fost în Tulum, o destinație din Peninsula Yucatan, Mexic, care se află printre preferințele vedetelor internaționale, fiind și locul în care Loredana Groza își petrece de câteva zile vacanța. Loredana este însoțită de fiica ei, Elena Boncea, dar și de alte prietene, precum Ema Uta, o cunoscută make-up artistă care se ocupă de diferite celebrități din România, iar Delia e alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Cele două artiste au reușit să își impresioneze fanii, după ce Loredana a publicat pe Instastory un video în care dansează alături de Delia.


Chiar dacă Tulum pare să fie o destinație de vis și râvnită de foarte mulți, Delia a spus că nu este pentru ea, iar artista a și explicat care sunt motivele. „Ok… Deci! Tulum nu e pentru mine. E haos… din foarte multe puncte de vedere. Da! Sunt locații frumoase (dacă ai bănuți mulți). În rest… mult bumtzi bumtzi, shamanisme cu tămâie… mult avocado… multă „amețeală”… multă lume… mult zgomot”, a mărturisit Delia pe Instagram.

Începând cu anul 2020, juriul X Factor România a avut o nouă componență, fiind format din Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei. De-a lungul anilor au existat zvonuri privind o posibilă rivalitate între cele două artiste, dar se pare că nu se pune problema despre asta. „E lipsită de fundament această rivalitate. Pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu. Am avut mână bună, se pare”, a declarat Loredana într-un interviu pentru revista Viva!. 

„Apuc să o cunosc și altfel decât până acum, este o persoană extrem de caldă și de bună!”, a spus Delia pentru sursa menționată.

Citește și:
Exclusiv: Lorena și George Buhnici, carantinați în Thailanda pentru 14 zile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people