Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Detalii despre relația lor: „Nu m-am gândit niciodată”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au povestit despre începuturile relației lor și cum s-au cunoscut.

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Detalii despre relația lor: „Nu m-am gândit niciodată”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu se cunosc de peste 17 ani, iar recent au împlinit 10 ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și nu se sfiesc să arate lumii cât de mult se iubesc. Cu toate că de-a lungul timpului au trecut și peste încercări grele, artista și partenerul ei au rămas uniți.

Cântăreața și soțul ei au oferit un interviu la „Teo Show” în care au vorbit despre începutul relației lor. Deși inițial se vedeau mai rar și totul a început ca o prietenie, Giulia Anghelescu și soțul ei au ajuns să se bucure de căsnicia lor frumoasă și au o familie superbă. Vlad Huidu a povestit cum s-a cunoscut cu artista și care au fost primele sale gânduri.

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Potrivit declarațiilor sale, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au cunoscut în perioada când el era cameraman la un post de televiziune. Cei doi s-au întâlnit pe holuri și deși s-au plăcut din priviri, nu s-au gândit niciodată unde vor ajunge împreună. Totuși, se pare că artista a fost cea care a făcut primul pas și l-a invitat pe acesta la ziua ei de naștere.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei”, a povestit Vlad Huidu la Teo Show.

Cu toate acestea, Giulia Anghelescu nu s-a arătat interesată de o relație cu Vlad Huidu la început. Vedeta l-a ținut ceva timp într-o zonă de prietenie până când să se îndrăgostească de el. Artista a precizat că inițial îl vedea ca pe un prieten, deși partenerul ei a dat semne de mai multe ori că și-ar dori ceva mai mult.

„Era doar o prietenie la început. S-a transformat la un moment dat în ceea ce este astăzi. El mai dădea semne, dar nu voiam să le văd”, a declarat Giulia Anghelescu la Kanal D.

Citește și:
Anca Serea, declarații sincere despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people