Cum reacționează Melania Trump la veștile legate de infidelitățile soțului său

Zvonurile conform cărora Donald Trump ar fi avut o aventură cu fotomodelul Karen McDougal o nemulțumesc pe Melania. Acesta a fost și motivul pentru care recent cei doi au avut o discuție aprinsă în contradictoriu.

Cum reacționează Melania Trump la veștile legate de infidelitățile soțului său

Prima Doamnă a Statelor Unite a reacționat firesc la veștile legate de infidelitățile soțului său, vești care au făcut-o să își manifeste gelozia.

Pe 16 februarie, au apărut niște zvonuri care vorbesc despre o presupusă legătură dintre Președintele S.U.A., Donald Trump, și modelul Karen McDougal, chiar după prima lor întâlnire, din iunie 2006.

„Melania încearcă să arate că totul este în regulă între ei, dar este clar că o deranjează toate zvonurile, cum că Donald Trump nu i-ar fi tocmai fidel. Melania este realistă și e greu de crezut că ea chiar a considerat vreodată că Donald îi va fi mereu fidel. Dar una este când ești soția unui star de cinema și altceva când soțul tău este Președintele Statelor Unite, declară un apropiat pentru HollywoodLife.com.

„Toate ziarele și toate posturile de televiziune din întreaga lume vorbesc despre relația dintre Donald și Karen. Și este de-a dreptul umilitor când toată lumea speculează că soțul tău îți este sau nu fidel. Încordarea Melaniei este vizibilă atunci când este în compania soțului ei. Oricum, ea este văzută lângă el din ce în ce mai puțin. În dățile în care îl mai însoțește, totuși, încearcă să joace rolul soției iubitoare, în timp ce limbajul trupului o contrazice, continuă sursa.

Fie că își dorește acest lucru sau nu, Prima Doamnă a început, în ultimele săptămâni, să își arate adevăratele ei sentimente, prin gesturi subtile. Acum ceva vreme, au apărut niște zvonuri ce îl acuzau pe Donald Trump că ar fi plătit pe cineva pentru a păstra tăcerea în legătură cu niște legături extraconjugale pe care le-ar fi avut. De atunci, Melania a avut diverse acțiuni care să îi arate disprețul față de soțul său. Mai întâi a refuzat să îl asculte în timp ce vorbea despre valorile pe care o familie ar trebui să le aibă, apoi a anulat o călătorie în Suedia cu soțul ei, pentru a călători singură în Florida.

Spuneam mai devreme că zvonurile despre Karen au afectat-o foarte tare pe Melania. Acest lucru este evident, deoarece după apariția acestor speculații în The New Yorker, aceasta a fost filmată cum și-a tras mâna atunci când soțul său a încercat să o ia de mână.

Chiar și reporterul de la Casa Albă, Kate Bennett, a confirmat furia Melaniei Trump, arătată regulat.
„Toate gesturile Melaniei nu sunt din pură coincidență. Gesturile și deciziile ei sunt făcute cu intenție, iar acest lucru devine din ce în ce mai clar, a scris aceasta pe Twitter.

Ei bine, cel puțin, Prima Doamnă pare să nu se lase umilită de soțul ei, refuzând să accepte abaterile lui comportamentale. Cine ar putea să o judece pentru acest lucru?

Citește și:
Melania Trump a jucat într-o reclamă mai puțin obișnuită, cu un final… horror

Text: Amy Abaluta
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people