Cum l-a întrebat Prințul Harry pe Prințul William dacă îi va fi Cavaler de Onoare la nuntă

Aproape toată lumea bănuia că Prințul William îi va fi alături fratelui său mai mic în fața altarului, însă acum Palatul Kensignton a confirmat că Harry și-a ales Cavalerul de Onoare.

Cum l-a întrebat Prințul Harry pe Prințul William dacă îi va fi Cavaler de Onoare la nuntă

Acum scurt timp, Palatul Kensignton a confirmat pe Twitter că Prințul Harry și-a ales Cavalerul de Onoare pentru nunta sa cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, în persoana fratelui sau mai mare, Prințul William.

„Prințul Harry l-a întrebat pe fratele său, Ducele de Cambridge, dacă vrea să îi fie Cavaler de Onoare la nunta sa cu domnișoara Meghan Markle', relatează @kensigntonroyal pe Twitter.


Apoi, a urmat și răspunsul Prințului William: „Ducele de Cambridge este onorat de această rugăminte și de-abia așteaptă să îi fie alături fratelui său în Capela Sf. George, din Windsor, pe data de 19 mai.'

Ne așteptam ca William să îi fie Cavaler de Onoare lui Harry, însă fratele mai mic a dezvăluit și cum anume l-a rugat pe Ducele de Cambrige să îi facă această onoare. Întrebat de reporteri cum i-a pus întrebarea fratelui său, Harry a glumit: „am coborât într-un genunchi!'. Apoi, reluându-și seriozitatea, Prințul Harry a dezvăluit că, de fapt, Prințul William știa de luni de zile că îl va întreba.

Întrebat de aceeași reporteri ce părere are despre această onoare, și Prințul William a răspuns tot cu o glumă: „răzbunarea este dulce!', a spus el, făcând referire la propria sa nuntă cu Kate Middleton, din 2011, când Prințul Harry i-a fost alături drept Cavaler de Onoare.

Tradiția Cavalerului de Onoare este una nouă, care încalcă protocolul Familiei Regale în ceea ce privește nunțile (mirii aveau, de obicei, un „susținător' în fața altarului) și care a început în 2011, la nunta lui William.

Poate că alegerea Prințului Harry în ceea ce privește Cavalerul de Onoare nu este atât de surprinzătoare, acesta optând pentru fratele său, așa că de-abia așteptăm sa aflăm pe cine va alege Meghan Markle pentru rolul de Domnișoară de Onoare, și nu credem că va mai dura mult!

Citeste si:
Prințul William ațipește în timpul primului eveniment oficial după nașterea celui de-al treilea copil al său

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people