Cum arată impresionantul decor creat pentru cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Nicu Bocancea, master florist internațional, a creat un decor de vis, plin de eleganță, lumină, simplitate și elemente unicat, pentru petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc care a avut loc pe 15 septembrie, in Mamaia.

Zeci de mii de beculețe luminoase au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp către sala de petrecere, zeci de copaci înalți de 3 metri au însuflețit sala, dar și mesele la care invitații au sărbătorit, vase împletite și lucrate manual special pentru această ocazie din nenumărate fire de iarbă, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetație și flori albe, toate și fiecare separat au fost menite să aducă eleganță, romantism și farmec cadrului în care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Drumul invitaților către locul în care a avut loc ceremonia civilă s-a făcut pe o alee vegetativă de 200 de metri, construită special pentru a reda atmosfera de vară, de natură și de prospețime, iar altarul a fost amenajat la capătul unui podium de 10 m din oglindă, înconjurat de alei din flori albe din care pleacau în sus nenumărate flori aranjate în sute de eprubete transparente.

„Fiecare colț al locației a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar și pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganță, simplitate și frumusețe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colț, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii și adunat amintiri.”, povestește Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internațional, recunoscut în lume pentru creativitatea sa și pentru construcțiile florale unice, de tip manifest.

Cu o seară înainte de eveniment, Simona Halep și Toni Iuruc au vizitat locul în plină acțiune de amenajare și au remarcat complexitatea lucrării și dedicarea echipei Iris coordonate de Nicu Bocancea: „A fost o bucurie vizita Simonei și a lui Toni la locație, în plin iureș de montaj, a fost ca un imbold. Au părut încântați de cum se conturau detaliile și de furnicarul creat de echipa de creație și de montaj. S-au arătat nerăbdători să vadă ansamblul final în care urma să se desfășoare evenimentul atât de important în viața lor. Și se pare că s-au simțit extraordinar, erau uimiți și zâmbitori la vederea fiecărui detaliu in ziua cea mare, semn că le-a plăcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfacție și onoare pentru noi și le mulțumim pentru încrederea de a ne da pe mână decorul celui mai important eveniment din viața lor.”, a mai declarat Nicu Bocancea.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, partenerul său de viață cu care are o relație de trei ani și cu care s-a logodit în această vară. Simona Halep s-a căsătorit civil ieri, pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, în cadrul unei ceremonii la malul mării, pe plajă. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii Simonei Halep și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Citește și:
Antonia vorbește onest despre maternitate și fiica ei, Maya: „mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people