Cum arăta Antonia în copilărie

O imagine cu Antonia din copilărie i-a luat prin surprindere pe fani, aceștia remarcând că artista este aproape neschimbată.

Cum arăta Antonia în copilărie

Antonia este una dintre artistele apreciate pentru frumusețea ei, iar asta o vedem și din comentariile pe care le primește la fotografiile publicate în social media. Însă, puțini dintre fanii ei știu cum arăta artista în copilărie.

Ei bine, unul dintre fani a făcut un colaj format din două fotografii cu Antonia – una din copilărie, iar alta recentă. Imaginea a fost publicată pe Instagram, iar ulterior a repostat-o și Antonia. În scurtă vreme, fanii au remarcat că artista este aproape neschimbată.

Antonia și partenerul ei, Alex Velea, și-au aniversat recent băiețelul, Akim, care a împlinit vârsta de 4 ani. Antonia și Alex Velea mai au împreună un băiețel, pe nume Dominic, în vârstă de 5 ani. Cei doi artiști formează un cuplu de aproximativ 8 ani.

Artista a încheiat de curând divorțul de fostul soț, Vincenzo Castellano, cu care s-a căsătorit în 2011. Ei au decis în 2013 să se despartă. Divorțul celor doi a fost foarte dezbătut, având în vedere că a durat 7 ani. Antonia a confirmat într-un interviu pentru Click! că divorțul s-a încheiat și a făcut primele declarații despre o posibilă nuntă cu Alex Velea. „Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”

Antonia și Vincenzo au împreună o fetiță, pe nume Maya, care locuiește în prezent în Italia, alături de familia tatălui ei. În ceea ce privește custodia, aceasta este comună.

În luna aprilie a anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, artistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano, informează PRO FM.

Citește și:
Adela Popescu a dezvăluit imagini inedite cu ea de la începutul carierei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people