Cum a sărbătorit Angelina Jolie ziua de naștere a fiului ei – Maddox a împlinit 18 ani

Maddox, fiul Angelinei Jolie, a împlinit 18 ani, iar mama lui a ținut să-i sărbătorească aniversarea într-un mod special.

Cum a sărbătorit Angelina Jolie ziua de naștere a fiului ei –  Maddox a împlinit 18 ani

Angelina Jolie și fiul ei Maddox au sărbătorit ziua de naștere a adolescentului printr-o călătorie specială în Cleveland, Ohio.

Acest lucru a fost dezvăluit de Loung Ung, autorul cărții First They Killed My Father, pe care Jolie a transformat-o în film în 2017. Ung a postat câteva imagini pe pagina ei de facebook de la prânzul la care au participat și Jolie și Maddox.

„Angelina și Maddox m-au vizitat în Cleveland săptămâna trecută pentru a sărbători în avans aniversarea a 18 ani a lui Maddox”, a scris Ung pe Facebook. „Am început cu un prânz la Market Garden Brewpub și o vizită la Ohio City Farm/The Refugee Response Program și Cleveland Museum of Art! L-am cunoscut pe Maddox când avea numai un an și azi împlinește 18 ani și va merge la facultate. Atât de mândră! La Mulți Ani, Maddox!”, a scris Ung.

Potrivit revistei People, Maddox se va muta în această toamnă în Coreea de Sud pentru a începe facultatea. El va învăța la Univiersitata Yonsei unde va studia biochimia.

Citește și:
Angelina Jolie vorbește despre sfaturile pe care le oferă fiicelor sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people