Cum a sărbătorit Angelina Jolie ziua de naștere a fiului ei – Maddox a împlinit 18 ani

Maddox, fiul Angelinei Jolie, a împlinit 18 ani, iar mama lui a ținut să-i sărbătorească aniversarea într-un mod special.

Cum a sărbătorit Angelina Jolie ziua de naștere a fiului ei –  Maddox a împlinit 18 ani

Angelina Jolie și fiul ei Maddox au sărbătorit ziua de naștere a adolescentului printr-o călătorie specială în Cleveland, Ohio.

Acest lucru a fost dezvăluit de Loung Ung, autorul cărții First They Killed My Father, pe care Jolie a transformat-o în film în 2017. Ung a postat câteva imagini pe pagina ei de facebook de la prânzul la care au participat și Jolie și Maddox.

„Angelina și Maddox m-au vizitat în Cleveland săptămâna trecută pentru a sărbători în avans aniversarea a 18 ani a lui Maddox”, a scris Ung pe Facebook. „Am început cu un prânz la Market Garden Brewpub și o vizită la Ohio City Farm/The Refugee Response Program și Cleveland Museum of Art! L-am cunoscut pe Maddox când avea numai un an și azi împlinește 18 ani și va merge la facultate. Atât de mândră! La Mulți Ani, Maddox!”, a scris Ung.

Potrivit revistei People, Maddox se va muta în această toamnă în Coreea de Sud pentru a începe facultatea. El va învăța la Univiersitata Yonsei unde va studia biochimia.

Citește și:
Angelina Jolie vorbește despre sfaturile pe care le oferă fiicelor sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people