Cum a reușit Loredana Groza să își surprindă fanii de pe Instagram

Loredana Groza și-a luat din nou prin surprindere fanii, de data aceasta apelând la un accesoriu inedit. Despre ce este vorba?

Cum a reușit Loredana Groza să își surprindă fanii de pe Instagram

Loredana Groza are o carieră impresionantă în industria muzicală și de-a lungul anilor a reușit de fiecare dată să își surprindă fanii cu ajutorul transformărilor remarcabile prin care a trecut.

Recent, Loredana Groza a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram o imagine în care poartă un accesoriu inedit. Mai exact, este vorba despre un piercing în nas. Comentariile din partea urmăritorilor de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, iar unii dintre ei au apreciat acest accesoriu la care a apelat artista. „Superbă”, „Divă”, „Ești frumoasă și așa, nu îți trebuie nimic în plus”, „Foarte frumoasă și mă bucur că ai încetat cu fotografiile acelea penibile!”, sunt câteva dintre comentariile primite. În același timp, mai mulți fani au considerat că accesoriul acesta nu o avantajează pe Loredana Groza. „Sincer cu cercel în nas nu îți stă bine, părerea mea”, „Nu mai semeni deloc cu Loredana.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)


Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Și-a făcut debutul în muzică la vârsta de 16 ani, odată cu Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia. 

Loredana Groza a vorbit în cadrul unui inteviu pentru Antena Stars despre parcursul ei, mărturisind că ea a fost nevoită să se descurce singură în industria muzicală și că acest lucru a făcut-o o persoană foarte puternică. Atunci când ai persoane pesimiste în jurul tău, ei în loc să te tragă în jos, ei reușesc să te ambiționeze. Persoanele astea mi-au făcut mai mult bine decât au crezut, pentru că ai nevoie și de oameni de ăștia, care să te pună la încercare, care să nu aibă încredere. Ei îți dau forță să le demonstrezi. Eu am fost o fată plecată dintr-un oraș mic, Onești, care a trebuit să se descurce în lumea mare, fără să aibă pe cineva în muzică. Am reușit singură, pe picioarele mele, cu talentul meu, asta m-a călit și m-a făcut o persoană foarte puternică”, a declarat Loredana Groza, citată spynews.ro.

Citește și:
Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people