Cum a reacționat Kate Middleton la afirmațiile făcute de Meghan Markle despre ea în interviul cu Oprah

În interviul pe care Meghan & Harry l-au acordat celebrei Oprah, Ducesa a făcut mai multe afirmații cu privire la comportamentul pe care Kate Middleton l-a avut față de ea.

Cum a reacționat Kate Middleton la afirmațiile făcute de Meghan Markle despre ea în interviul cu Oprah

A trecut o săptămână de la difuzarea celebrului interviu pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat lui Oprah și iată că din ce în ce mai multe detalii despre reacțiile familiei regale britanice ies la iveală.

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, Kate Middleton „este îngrozită” de faptul că Meghan Markle a declarat public despre ea că a făcut-o să plângă pentru că „Kate nu și-a dorit niciodată ca zvonuri cu privire la conflictul cu Meghan să ajungă în presă”.

Într-un interviu acordat OK! magazine, expertul regal Katie Nicholl a vorbit despre cum a reacționat Kate după vizionarea interviului. „Kate este foarte discretă și își respectă viața personală. Nu s-a auzit niciodată de un conflict între ea și o altă persoană pentru că ea este foarte atentă la modul în care se comportă cu cei din jur”.

Pentru ea este foarte șocant faptul că această poveste circulă în presă. Kate a crezut că toți au trecut peste acel incident, așa că este îngrozită de faptul că a fost readus în atenția presei„, a mai spus Nicholl. Kate Middleton „este întristată, dezamăgită și rănită” de afirmațiile făcute de Meghan & Harry.

Conform expertului regal, lucrul care înrăutățește situația este că Meghan și Harry știu că Ducesa nu va putea răspunde acestor acuzații din cauza protocolului regal. „Din câte știu eu, există mai multe variante diferite ale incidentului menționat de Meghan, nu doar cea care a fost povestită în interviu”.

Meghan Markle a vorbit despre relația cu Kate Middleton în interviul mult anticipat cu Oprah Winfrey, care a atins multe subiecte spumoase – subiecte care de multe ori au ajuns total eronat în presa tabloidă și care i-au transformat viața de la palat într-un real coșmar.

Ea a făcut declarații și despre știrea ce făcea înconjurul Internetului acum mai bine de doi ani, cum că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi „izbucnit în lacrimi” în timp ce fiica sa, Prințesa Charlotte, își proba rochia de domnișoară de onoare pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Mai mult, presa a mers chiar mai departe și a afirmat că Meghan ar fi fost de vină pentru incident. Acum Meghan Markle spune că situația a fost cu totul alta.

„S-a întâmplat exact invers”, mărturisește actrița în interviul transmis exclusiv de CBS. „Și nu spun asta într-un mod disprețuitor, fiindcă într-adevăr fusese o săptămână grea chiar înainte de nuntă, iar ea se supărase pe ceva. Dar și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și chiar mi-a trimis flori și un bilețel mai apoi.”

„Nu cred că mai are rost să reamintesc evenimentul, cât timp și-a cerut scuze, iar eu am iertat-o”, continuă Meghan. „Nu mi-aș fi dorit niciodată ca asemenea detalii despre ea să ajungă în presă.”
Potrivit People, fosta Ducesă de Sussex declară că a fost „șocant” să vadă cum totul ajunge în public după luni întregi de la nuntă, dar și să urmărească felul în care media a continuat să le prezinte pe ea și pe cumnata ei ca luptând una împotriva celeilalte.

Meghan Markle a afirmat despre Kate Middleton că e „un om bun”, și mai adaugă faptul că media „pur și simplu preferă poveștile cu eroi și răufăcători. […] Dacă mă iubiți pe mine, nu trebuie să o urâți pe ea. Iar dacă o iubiți pe ea, nu trebuie să mă urâți pe mine”.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton nu vor să ia parte la „telenovela' creată de Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people