Cum a reacționat fiul lui Laurențiu Reghecampf & Anamaria Prodan la știrea că tatăl lui a depus actele de divorț

În luna iunie a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează.

Cum a reacționat fiul lui Laurențiu Reghecampf & Anamaria Prodan la știrea că tatăl lui a depus actele de divorț

În luna iunie a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează, după 15 ani de relație și 13 ani de căsătorie.

Anunțul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează a fost făcut de către antrenorul în vârstă de 45 de ani. Acesta a confirmat speculațiile apărute în ultima vreme în spațiul public și a menționat faptul că își dorește să păstreze discreția și să îi fie respectată această decizie. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Tot Laurențiu Reghecampf este cel care a anunțat, prin intermediul unui interviu acordat publicației cancan.ro că a depus actele de divorț. „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

La scurt timp după publicarea acestei declarații a venit și prima reacție din partea lui Laurenţiu Reghecampf Jr., fiul pe care îl au Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Acesta a ales ca mod de comunicare a sentimentelor sale platforma Instagram, însă la scurt timp s-a răzgândit și a șters postarea.

Cu toate acestea, postarea a fost văzută de mass-media, iar în descrierea unei imagini alb-negru, în care Laurenţiu Reghecampf Jr. apărea alături de tatăl său, tânărul a scris textul „🖤ai murit pt mine 😔forever!”.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit pe 14 iunie 2008 și au împreună un băiat. Anamaria Prodan are două fete din căsătoria cu primul ei soț, pe Rebecca și Sarah, iar Laurențiu Reghecampf mai are un băiat, pe nume Luca, dintr-un mariaj anterior.

Citește și:
Cum arată Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people