Cu ce probleme s-a confruntat Irina Fodor, după ce a ajuns la America Express: „N-a fost prea drăguț”

Irina Fodor a avut parte de momente de panică după aterizarea în America.

Cu ce probleme s-a confruntat Irina Fodor, după ce a ajuns la America Express: „N-a fost prea drăguț”

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „America Express”, a trăit momente de panică imediat după sosirea în America. Vedeta a plecat cu o zi înaintea concurenților, împreună cu întreaga echipă tehnică. În dimineața zilei de marți, 23 mai, Irina Fodor a plecat spre America de Sud, unde va petrece două luni filmând pentru sezonul șase al competiției de la Antena 1. Deși călătoria a fost fără incidente, ea a avut parte de un eveniment periculos, pe care l-a împărtășit cu fanii săi din mediul online.

Irina Fodor, moment de panică în America

Irinei Fodor a anunțat pe contul ei personal de Instagram faptul că a fost surprinsă de un cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade. În spirit de glumă, aceasta a scris că nu a fost tocmai încântată de această „întâmpinare”, iar somnul ar putea deveni o problemă după experiența trăită.

„Așa întâmpinare? Ce să zic, n-a fost prea drăguț lui. Mai dormi acum, dacă mai poți”, a fost mesajul transmis de Irina Fodor pe Instagram din America.

Foto: Instagram

Irina Fodor a plecat la filmările pentru show-ul ce va fi difuzat anul viitor pe Antena 1. Prezentatoarea a fost însoțită la aeroport de soțul său, Răzvan, care și-a dat seama că în ultima perioadă au petrecut aproape un an departe unul de celălalt, fiind implicați în numeroase proiecte TV.

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6. Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume. Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar… tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de ține, te aștept acasă! ❤️ Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a scris Răzvan Fodor.

Romică Țociu și fiul său, Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, Alexia Eram și fratele ei, Aris, Giulia și Vlad Huidu, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeș și mama sa, Antoneta, Ionuț Rusu și George Tănase, Iulia Albu și iubitul său, Mihai Alexandru, sunt concurenții ce vor porni pe Drumul Soarelui și se vor lupta pentru premiul cel mare de 30.000 de mii de euro.

America Express Drumul Soarelui„, ediția din 2024 a emisiunii-concurs de la Antena 1 care a obținut recorduri de audiență de-a lungul timpului, se pregătește de o nouă aventură, deoarece concurenții au plecat deja spre America de Sud. Toți aceștia se vor lupta, timp de 10 săptămâni, pentru a obține trofeul competiției. 

Citește și:
Shakira „îl roagă pe Tom Cruise să o lase în pace', după ce au fost surprinși împreună la un eveniment

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people