Cu ce problemă se confruntă Vlăduța Lupău la câteva zile de când a născut un băiețel

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor despre problema cu care se confruntă după ce a născut.

Cu ce problemă se confruntă Vlăduța Lupău la câteva zile de când a născut un băiețel

Vlăduța Lupău a născut pe 6 august un băiețel de nota 10, așa cum a dezvăluit artista pe rețelele de socializare. Vedeta și soțul ei au ales pentru micuț un nume rar întâlnit la noi, Iair, dar cu o puternică semnificație.

Iair este un nume întâlnit în Biblie și care simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este stabilită pe 1 noiembrie, când se sărbătorește ziua tuturor sfinților.

Vlăduța Lupău își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, în special de când a devenit mamă, așa că de-a dezvăluit și cu ce problemă se confruntă, dar și cât este de fericită că acum este acasă împreună cu băiețelul ei.

Dacă v-ați întrebat ce mai fac, cum arăt… cam așa! Am un mic herpes care mi-a ieșit aici, dar asta este, cam așa arăt eu după cinci zile de la naștere și mi se pare că mă aflu în sesiune. Deci cred că cei șase ani de facultate au fost mai ușori ca și primele două zile acasă, dar cu putere, cu răbdare și cu iubire o să fie bine, așa am auzit. Așa că nu o să fiu unica femeie care nu se descurcă, pentru că mă descurc, de fapt, ne descurcăm și abia aștept să treacă perioada asta de acomodare și aștept să vă zic mai multe azi, mâine, poimâine, că încă ne învățăm cu multe, multe chestii”, a spus Vlăduța Lupău pe Instastory.

Artista vrea să revină pe scenă cât mai repede

Spre surprinderea, dar și încântarea fanilor, artista a decis să nu facă o pauză profesională prea mare, mai mult chiar, managerul cântăreței a anunțat că aceasta ar putea reveni pe scenă chiar la finalul acestei luni.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede.”, a declarat managerul Vlăduței Lupău, pentru playtech.ro.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people