Cristina Ich, mărturisiri neașteptate despre viața ei amoroasă: „Am fost înșelată”

Cristina Ich a vorbit deschis despre viața ei amoroasă și a dezvăluit că a fost înșelată.

Cristina Ich, mărturisiri neașteptate despre viața ei amoroasă: "Am fost înșelată"

Cristina Ich le-a mărturisit cu mai multe ocazii urmăritorilor ei de pe Instagram prin ce experiențe și momente dificile a trecut în viață și ce a învățat de pe urma lor. Recent, ea a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare cu privire la viața ei amoroasă. 

Cristina Ich a recunoscut pe Instagram faptul că a fost înșelată, dar și că ea a înșelat. Cu ocazia asta, a povestit ce părere are despre infidelitatea într-o relație sentimentală, dar a adus în atenție și un alt subiect, și anume acela al relațiilor deschise. 

„Am fost înșelată și am înșelat la rându-mi. În viață ești liber să faci ce vrei, nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă să rămâi în relație sau nu, cine acceptă să rămână lângă tine sau nu. M-aș bucura să văd relații deschise și la noi, sincer, dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică, teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate”, a transmis Cristina Ich pe Instagram. 

Cristina Ich formează de câțiva ani un cuplu cu Alexandru Pițurcă și au împreună un băiat, pe Noah Alexandru.

În urmă cu un an, Cristina Ich a fost invitată  în podcast-ul Acasă la Măruță, în cadrul căruia a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei. 

„Momentan nu ne dorim să ne căsătorim. Eu nu am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am avut dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul pentru mine, și cred că și pentru el, parcă îmi îngrădește libertatea. Ca femeie măritată trebuie să te limitezi.”

Cristina Ich a povestit că ea și Alexandru Pițurcă s-au cunoscut prin intermediul unui prieten. De asemenea, a menționat că între ei a fost vorba despre o dragoste la prima vedere și că nu este o persoană geloasă.

„Ne știam de prin oraș. Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. Eu eram într-un moment în care sufeream destul de mult și mă simțeam singură. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. (…) Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul „Acasă la Măruță.”

Citește și:
Laura Cosoi, însărcinată în șapte luni, a pozat nud într-un pictorial superb

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people