Courteney Cox a vorbit despre cât de entuziasmată este pentru noul episod „Friends”

Courteney Cox este la fel de entuziasmată ca noi toți pentru noul episod "Friends", care va apărea în luna mai a acestui an.

Courteney Cox a vorbit despre cât de entuziasmată este pentru noul episod "Friends"

Courteney Cox, care interpretează în serial rolul Monicăi Geller, a vorbit pentru prima dată despre cât de entuziasmată este pentru noul episod al serialului Friends, fanii așteptând această reuniune de mai bine de 15 ani.

Aceasta a apărut în emisiunea lui Kevin Nealon, Hiking with Kevin, și a vorbit despre cât de rar se întâmplă ca aproape toți actorii să se reunească. Nealon a întrebat-o pe Courteney care este reuniunea preferată cu colegii din Friends și aceasta a mărturisit că și-a revăzut colegii recent.

„Întâlnirea ideală pentru mine – și chiar am făcut recent asta și a durat o veșnicie. Nu știu câți ani au trecut, probabil 15 – și într-un final ne-am reunit și am luat cina. Și când ne-am revăzut, nu că nu s-ar mai fi întâmplat până acum… doar că nu se întâmplă atât de des, cred că ne-am văzut de două ori de la finalizarea serialului – este pur si simplu atât de distractiv. Râdem atât de mult”.

O cină a fost organizată în casa lui Courteney Cox, în timp ce altă întâlnire a avut loc în locuința lui Jennifer Aniston, de unde actorii au și postat o imagine în octombrie.

 

View this post on Instagram

 

And now were Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


Deși confirmarea oficială a noului episod nu a fost făcută atunci când s-a filmat episodul din Hiking with Kevin, Courteney a dezvăluit cât de entuziasmată este.

„Lucrul care mă entuziasmează este că ne vom reuni pentru prima dată, într-o cameră, și chiar vom vorbi despre show, și va fi pe HBO Max, și sunt atât de entuziasmată. Ne vom distra de minune. Va fi minunat. Până acum nu am făcut toate astea, ci doar am stat și ne-am amintit de experiențele minunate pe care le-am avut. Va fi fantastic.”

Actorii din Friends au confirmat săptămâna aceasta că urmează să se filmeze un nou episod special, așadar îi vei revedea curând pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow și Matthew Perry.

Citește și:
Dezvăluiri din culisele serialului Friends: Matthew Perry „a fost întotdeauna îndrăgostit' de Courteney Cox

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people