Cine prezintă ”The Four – Cei 4”, noul show de talente de la Antena 1

”The Four – Cei 4” este unul dintre cele mai așteptate show-uri în această primăvară și probabil deja ai aflat că juriul este format din Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo.

Cine prezintă ”The Four – Cei 4”, noul show de talente de la Antena 1

Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut de toată lumea drept Macanache, va urca pe scena 'The Four – Cei 4', în curând, la Antena 1, în calitate de prezentator.

Lansat în muzică în 2015, Macanache a devenit repede cunoscut și apreciat pentru rimele sale în stilul liber, iar 2018 aduce pentru acesta o nouă provocare: va prezenta 'The Four – Cei 4', în curând, la Antena 1.

'Mi se pare un show direct, scurt și la obiect. E simplu: cine e cel mai bun, câștigă! Mi se pare interesant, mai ales că eu am mai fost prezentator la unele battle-uri de rap, dar fără atât de multe camere. E o experiență nouă, care abia aștept să înceapă, acum sunt multe informații pe care încerc să le asimilez', spune Macanache despre prima sa experiență în postura de prezentator. Iar jurații îl încurajează și ei: 'Cheloo mi-a spus să stau relaxat, să fac ce fac eu mereu'.

Cu ani de experiență în industria muzicală, prezenți în topurile de specialitate și pe scenele din întreaga țară, și chiar și cele internaționale, jurații Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo sunt cei care vor decide cine merită să fie 'The Four – Cei 4'.

Noutatea absolută a show-ului constă în faptul că Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni încă din prima ediție a emisiunii, difuzată în curând, la Antena 1, iar lupta abia atunci începe!

Dacă în mod normal finalistul unei competiții este așteptat de-a lungul mai multor ediții, noua provocare a 'The Four – Cei 4' va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta.

Citește și:
Andreea Berecleanu, declarații despre operațiile estetice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people