Cine este Cristina Halep, nepoata Simonei Halep care visează să ajungă campioană?

Cristina Halep are doar 13 ani, dar are multe ambiții - cea mai mare este să ajungă campioană la gimnastică ritmică, sportul pe care îl practică la nivel de performanță.

Dacă numele Cristina Halep sună familiar, se întâmplă pentru că adolescenta în vârstă de doar 13 ani este, într-adevăr, nepoata campioanei la tenis Simona Halep. Aceasta din urmă își încurajează nepoata, ba chiar a și publicat, cu mândrie, câteva imagini cu Cristina din timpul competiției de gimnastică ritmică Cupa Irina Deleanu, pe contul său de Instagram.

Cristina Halep face gimnastică ritmică de la vârsta de 6 ani, iar acum visează să ajungă și ea campioană, ba chiar să participe la Olimpiadă. Întrebată de reporterii Antena 1 într-un reportaj, tânăra a mărturisit că visul ei este „să ajung la Jocurile Olimpice. Gimnastica face parte din copilăria mea și îmi place. La Cupa Irina Deleanu am luat două medalii de aur.”

Este vorba despre competiția de gimnastică ritmică ce a ajuns deja la cea de-a 20-a ediție, și care s-a desfășurat anul acesta în luna mai, la Sala Polivalentă din București. Evenimentul a reunit în jur de 400 de gimnaste din întreaga lume, concurând la panglică, cerc, măciuci și coardă. Cristina Halep a participat ca reprezentantă a Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa.

Cum sportul pare să fie deja o tradiție în familia Halep, micuța Cristina Halep a mărturisit că și-a încercat mâna și la tenis, înainte de a alege să se dedice gimnasticii, disciplină care o atrage mult mai tare: „Am încercat și tenis, în paralel cu gimnastica, când am fost mai mică, dar mi-a plăcut mult mai mult gimnastica.”

Cât despre relația sa cu Simona Halep, Cristina Halep a declarat că aceasta „mă felicită și mă susține la fiecare concurs.” Dar probabil că cel mai important lucru când vine vorba despre relația dintre cele două este inspirația pe care dubla campioană de Grand Slam o reprezintă pentru nepoata sa. Întrebată ce a avut de învățat privind-o pe aceasta, Cristina a mărturisit: „că nu poți să ajungi sus peste noapte, trebuie să muncești. Ambiția, cel mai mult.”

Citește și:
Botezul lui Josephine: primele declarații ale părinților, Smiley și Gina Pistol: „A fost o zi magică!'

Foto: Pagina de Facebook Sporty România, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people