Cine este Bruja de la America Express. A colaborat cu artiști faimoși în România

Cine este, de fapt, Bruja de la America Express și cu ce se ocupă?

Cine este Bruja de la America Express. A colaborat cu artiști faimoși în România

Emisiunea America Express difuzată de Antena 1 a început duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00. Peste 7.000 de kilometri parcurși într-o cursă inedită, plină de adrenalină și misiuni ce par imposibile, un traseu îndrăzneț ce traversează trei țări cu o rată a criminalității crescută, Mexic, Guatemala și Columbia – și 9 echipe de vedete ce se aliniază la start hotărâte să câștige cel mai spectaculos reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Auruluidornice să câștige cât mai mulți Jokeri și să ajungă învingătoare la final.

Cine este Bruja de la America Express

Foarte mulți sunt curioși să afle cine este Bruja și cu ce anume se ocupă. Concurenta face echipă cu Pufeh în cadrul show-ului America Express. Numele ei real este Teodora Mîzgoi și e o artistă de muzică trap care a intrat în vizorul publicului după ce a cântat la Urbanist Sessions în 2019. A colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți în industria muzicală din România, printre care Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Connect-R și Killa Fonic. De asemenea, a făcut parte și din juriul One True Singer alături de Alina Eremia, Șerban Cazan și Alex Cotoi, show de talente care a fost câștigat de Rareș Mariș

Pentru Bruja și Pufeh, emisiunea America Express reprezintă o oportunitate de a-și depăși limitele.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”, au declarat Bruja și Pufeh.

Citește și:
Lisa Marie Presley și cele patru căsătorii eșuate: de la Michael Jackson, Nicolas Cage și scandalul cu Michael Lockwood

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people