Cine a fost starul neașteptat de la Super Bowl 2020

Shakira a atras privirile tuturor la Super Bowl 2020 în urma show-ului spectaculos pe care l-a avut alături de Jennifer Lopez.

Cine a fost starul neașteptat de la Super Bowl 2020

Nu mai este un secret faptul că Jennifer Lopez și Shakira au oferit un show spectaculos în cadrul pauzei de la Super Bowl 2020. Alături de ele au urcat pe scenă și câțiva artiști surpriză, cum ar fi Bad Bunny, J Balvin și fiica lui Jennifer Lopez, Emme, în vârstă de 11 ani, care a interpretat piesa mamei sale „Let’s Get Loud.”

Însă, ce a a tras cu adevărat atenția publicului a fost gestul pe care Shakira l-a făcut în timp ce interpreta piesa „Me Gusta.” Mai exact, în timp ce cânta, ea și-a mișcat limba atât de repede încât fanii nu au putut să nu se amuze de acest lucru. „Explică asta, Shakira”, „Cel mai bun moment de la Super Bowl din întreaga istorie”, „Dacă nu ai văzut Super Bowl, asta este tot ceea ce trebuie să știi”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.


Cu toate astea, se pare că unul dintre fanii ei a găsit și o denumire a gestului făcut de artistă. „Asta se numește zaghrouta. Este un mod prin care îți exprimi fericirea în cultura arabă. Mai poți întâlni asta și în alte culturi, chiar și în ceea ce privește muzica din Balcani”, a spus acesta.

Show-ul a fost unul extrem de așteptat de către Shakira, după cum și ea a afirmat acest lucru. „Întotdeauna mi-am dorit să cânt la Super Bowl. Este precum Sfântul Graal al industriei de divertisment. Cu toate că este un eveniment dedicat sportului, este relevant și pentru noi, artiștii, și cred că va fi fantastic. Va fi un eveniment care va celebra cultura latină și importanța femeilor în această industrie”, a declarat Shakira în luna octombrie.

Citește și:
Ținutele spectaculoase purtate de Jennifer Lopez și Shakira la Super Bowl 2020

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people