Chrissy Teigen vorbește despre kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Chrissy Teigen este sinceră în ceea ce privește maternitatea, vorbind întotdeauna deschis despre schimbările care s-au produs în viața ei de când a devenit mamă.

Chrissy Teigen vorbește despre kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Recent, Chrissy a vorbit despre luarea în greutate odată cu sarcina, abordând subiectul după ce a fost întrebată: „Cum poți să mănânci în felul acesta?” Chrissy a postat mesajul pe contul personal de Twitter: „Am nouă kilograme în plus față de perioada în care am fost însărcinată cu Miles. Are 10 luni, nu am pierdut kilograme în tot acest timp pentru că iubesc mâncarea prea mult. Mă împac cu noul meu corp, numărul de kilograme pe care l-am avut pentru atât de mult timp.”


Continuând, Chrissy a vorbit și despre perioada de după nașterea fiicei sale, Luna, când a suferit de depresie postnatală: „Cea mai slabă am fost după nașterea Lunei. Depresie postpartum. Aleg kilogramele și acest sentiment.” Chrissy a povestit într-un eseu scris pentru o publicație despre propria experiență cu depresia postpartum: „Nu îmi puteam da seama din ce cauză sunt atât de nefericită. M-am gândit că este din cauza oboselii. M-am gândit, de asemenea, că nu mi se poate întâmpla mie. Am o viață incredibilă. Am tot ajutorul de care am nevoie: John, mama mea (care locuiește cu noi), o bonă. Dar postpartum nu discriminează. Nu am putut să o controlez, motiv pentru care mi-a luat atât de mult timp să vorbesc. M-am simțit egoistă și inconfortabilă să spun public că mă confrunt cu niște probleme.

Soția lui John Legend a precizat, într-un interviu pentru revista Womens Health, că nu mai vrea să fie model de costume de baie, explicând că preferă să fie fericită, indiferent de măsura pe care o poartă.

Citește și:
Kate Middleton și Meghan Markle au o înțelegere privind aparițiile comune în public

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people