Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând

Potrivit mai multor surse, Dakota Johnson și Chris Martin s-ar putea logodi mai repede decât ne-am fi așteptat.

Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând

Chris și Dakota sunt împreună de un an, cei doi având o relație destul de serioasă. „Familiile lor se întâlnesc des, s-au obișnuit unii cu ceilalți. Dakota are o relație extraordinară cu cei doi copii ai lui Chris, din căsnicia cu Gwyneth Paltrow”, a precizat o sursă apropiată celor doi.

Mai mult de atât, se pare că solistul formației Coldplay are deja aprobarea părinților Dakotei, Don Johnson și Melanie Griffith. Sursa a continuat prin a spune că „Chris îi iubește părinții, îi invită mereu la plajă sau la petreceri. Cu toții se înțeleg foarte bine.”

O cerere în căsătorie pare următorul pas evident în relație, având în vedere că cei doi locuiesc împreună. „Se bucură împreună de o viață intimă în Malibu, unde nimeni nu îi deranjează și se pot simți liberi. În ultima vreme ea a fost la filmări, dar zboară aproape în fiecare weekend să-l vadă pe Chris”, a adăugat sursa. Chris nu este singurul care o adoră pe Dakota. Cei doi copii ai artistului, Apple Martin, în vârstă de 14 ani, și Moses Martin, în vârstă de 12 ani, dar și fosta lui soție, Gwyneth, o îndrăgesc pe actriță și se bucură de timpul petrecut împreună.

Citește și:
Chrissy Teigen și John Legend și-au făcut tatuaje adorabile împreună

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people