Chris Brown a fost arestat la Paris

Cântărețul Chris Brown a fost arestat la Paris, după ce a fost acuzat de viol.

Chris Brown a fost arestat la Paris

Cântărețul Chris Brown a fost arestat la Paris, poliția franceză reținându-l pe acesta în urma acuzațiilor de viol și deținere de droguri.

Potrivit New York Times și Closer, Chris Brown a fost arestat la Paris luni dimineață. El se află în custodia poliției după ce a fost acuzat de viol de către o tânără de 24 de ani.

Identitatea acesteia nu a fost dezvăluită, însă ea l-a acuzat pe Chris Brown că a violat-o într-o cameră de hotel din Paris, săptămâna trecută. Tânara a declarat poliției că l-a întâlnit pe Chris Brown pe 15 ianuarie într-un club situat lângă Champs-Élysées. În aceeași seară, cântărețul a invitat-o pe aceasta alături de alte femei în hotelul Mandarin Oriental, unde el era cazat.

Potrivit Closer, tânara a spus poliției că a rămas singură în una dintre camerele hotelui, unde Chris Brown a violat-o. Ea i-a acuzat de viol și pe prietenul cântărețului și pe bodyguard-ul acestuia.

Astfel, alături de Chris Brown se află în custodia poliției și alte două persoane, însă reprezentatul poliției nu a dezvăluit care este legătura acestora cu artistul.

Potrivit legislației franceze, suspecții sunt reținuți pentru declarații timp de 24 de ani, procurorii fiind cei care pot prelungi detenția acestora.

Chris Brown ar putea fi eliberat însă, dacă nu este acuzat și plasat sub anchetă.

Cântărețul este cunoscut pentru trecutul lui violent. El a fost arestat în luna iulie a anului trecut, în urma unei dispute dintr-un club, când a lovit un fotograf. Totodată, el a fost acuzat de o femeie că a sechestrat-o în locuința lui din Los Angeles, timp în care un prieten de-al acestuia a violat-o. Actele sale de violență au ajuns în atenția tuturor încă din 2009, când a ajuns în instanță duoă ce a atacat-o pe iubita sa de atunci, Rihanna.

Citește și:
Chris Brown descrie noaptea in care a agresat-o pe Rihanna

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people