Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic și-au sărbătorit nunta, la doi ani după ce s-au căsătorit legal

Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic au reușit, în cele din urmă, să își celebreze uniunea amânată din cauza pandemiei, iar actrița a purtat o spectaculoasă rochie couture.

Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic și-au sărbătorit nunta, la doi ani după ce s-au căsătorit legal

Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic și-au celebrat nunta în weekend, alături de familie și prieteni apropiați, la doi ani după ce s-au căsătorit legal. Actrița, în vârstă de 47 de ani, câștigătoare a premiului Globul de Aur și una dintre cele mai interesante figuri din cinematografia anilor 90, s-a căsătorit cu cunoscutul galerist de origine croată. Cei doi au un fiu de doi ani, Vanja.

Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic s-au căsătorit de fapt în 2020, în luna martie, dar ca multe alte cupluri, nu au putut să celebreze așa cum se cuvine din cauza restricțiilor provocate de pandemie. Cei doi nici măcar nu au anunțat public evenimentul decât după un an, atunci când Sevigny a postat pe propriul cont de Instagram o imagine care îi înfățișa inelul. Actrița era însărcinată la vremea ceremoniei legale, și a născut la două luni după eveniment. Pentru acea ocazie, ea a ales să poarte o rochie neagră și un voal alb.

Acum, Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic și-au putut serba așa cum se cuvine uniunea, și, așa cum era de așteptat, mireasa a purtat o spectaculoasă rochie couture, transparentă, semnată de Glenn Martens, directorul creativ al caselor Y/Project și Diesel, pentru casa Jean Paul Gaultier. Legendarul designer Jean Paul Gaultier a invitat în ultima perioadă personaje celebre din lumea modei să i se alăture într-un demers creativ neobișnuit, o modalitate de colaborare care a presupus ca creativii să realizeze colecții alături de atelierele sale. Așa se face că Sacai, Glenn Martens și stilista Lotta Volkova au realizat colecții alături de Jean Paul Gaultier.

La nunta dintre Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic au participat câțiva dintre cei mai apropiați prieteni celebri ai cuplului, printre aceștia numărându-se actrița Natasha Lyonne, muziciana Kim Gordon, regizorul Jim Jarmusch, jurnalistul Derek Blasberg, designerii Humberto Leon și Carol Lim.

Citește și:
Ce spune Kira Hagi despre posibilitatea de a face un documentar despre tatăl ei, Gheorghe Hagi: „Nu mă împiedică nimic'

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people