Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară

Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară. Celebrul blogger de modă a anunțat într-un mod inedit faptul că așteaptă al doilea copil.

Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară

Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de celebrul blogger de modă pe Instagram.

Chiara Ferragni a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară prin intermediul unei fotografii în care fiul ei, Leone, în vârstă de trei ani, ține în mâna ecografia bebelușului. „Familia noastră se mărește. Leo o să adore să fie fratele mai mare”, a scris Chiara Ferragni pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Our family is getting bigger 💖🙏🏻 Leo is going to become a big brother 😍

O postare distribuită de Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) pe

„Și fotografia asta este foarte frumoasă. Vă puteți imagina că Leo va fi fratele mai mare?”, a mai scris Chiara alături de o altă fotografie cu băiețelul ei, Leone.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thanks for all the amazing words and messages, we couldnt be happier and couldnt feel more loved ❤️ #TheFerragnez

O postare distribuită de Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) pe

Celebrul blogger de modă formează un cuplu alături de cântărețul italian Federico Lucia, cunoscut sub numele de Fedez. Cei doi sunt împreună încă din 2016. Rapper-ul a cerut-o de soție în mai 2017, în timpul concertului său din Verona, în aceeași zi în care Chiara a împlinit 30 de ani. În septembrie 2018 s-au căsătorit în Italia și au avut parte de o nuntă impresionantă și extravagantă, despre care s-a vorbit că a costat aproape 912,700 de dolari. Pe 19 martie 2018, Chiara Ferragni a născut un băiețel, pe nume Leone.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Chiara Ferragni, faimosul fashion blogger din spatele The Blonde Salad, se bucură de un succes remarcabil pe rețelele de socializare, având peste 21 de milioane de urmăritori pe Instagram. 

Citește și
Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima dată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people