Chiara Ferragni a devenit mamă

Chiara Ferragni, fondatoarea The Blonde Salad, a devenit mamă, anunțul fiind făcut chiar de către aceasta.

Chiara Ferragni a devenit mamă

Chiara Ferragni, faimosul fashion blogger din spatele The Blonde Salad, a devenit mamă, anunțul fiind făcut chiar de către aceasta pe Instagram.

Chiara Ferragni și logodnicul ei, cântărețul Fedez, au devenit părinții lui Leone ieri, 19 martie. Chiara a postat o imagine cu fiul ei pe Instagram, anunțând astfel nașterea primului ei copil.

Spre deosebire de alte vedete care preferă sa nu dezvăluie numele copilului imediat, Chiara a ales să dea amănunte despre fiul ei pe tot parcursul sarcinii și a folosit chiar și hashtag-uri cu numele micuțului.

March 19th 2018: our Leoncino was born

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on


Fondatoarea The Blonde Salad a născut în Los Angeles, oraș în care și-a petrecut și ultimele săptămânii. Aceasta și-a anunțat mereu fanii despre schimbările sale și a vorbit chiar și despre un moment neplăcut din sarcină, când medicii i-au spus că trebuie să se odihnească și să renunțe la job-ul ei pentru câteva săptămâni.

Ferragni a ales să dezvăluie și semnificația numelui fiului ei. Ea i-a răspuns unui fan pe Instagram că la finalul lunii august 2016, după câteva luni în care a fost singură și a ieșit cu bărbați care nu erau potriviți pentru ea, și-a tatuat doi lei pe spatele mâinii drepte, aceștia simbolizând iubirea adevărată.

#AmericanDays

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

„Am găsit iubirea adevărată, iar Leo reprezintă celebrarea acesteia”, a scris ea atunci.

Abia așteptăm noi poze adorabile cu Leo!

Citește și:
Chiara Ferragni s-a logodit cu rapper-ul italian Fedez

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people