Channing Tatum și Jessie J formează un cuplu?

Se pare că Channing Tatum este pregătit să aibă o nouă relație după despărțirea de Jenna Dewan.

Channing Tatum și Jessie J formează un cuplu?

Actorul Channing Tatum este pregătit să aibă o nouă relație după despărțirea de Jenna Dewan din luna aprilie a acestui an. Potrivit Us Weekly, el se întâlnește cu Jessie J, cunoscuta artistă britanică, însă până acum cuplul nu a comentat aceste zvonuri.

Relația lor este o surpriză pentru toată lumea, însă se pare că Channing și Jessie J se întâlnesc de câteva luni, însă potrivit unei surse citate de People, relație lor este încă „foarte nouă”.

Actorul a fost văzut la concertele lui Jessie J din Seattle și Salt Lake City, iar cei doi au fost surprinși și la mini golf.

Nu doar actorul este pregătit să treacă peste divorț. Fosta sa soție, Jenna Dewan, a mers la câteva întâlniri. „[Jenna] a fost la câteva întâlniri, însă nu vorbește despre un iubit”, a declarat o sursă pentru People.

Channing Tatum și Jenna Dewan și-au anunțat despărțirea pe 2 aprilie printr-o declarație emoționantă pe Instagram. „Am decis să ne separăm. Ne-am îndrăgostit nebunește în urmă cu mulți ani în urmă și am avut o călătorie magică împreună. Absolut nimic nu s-a schimbat în ceea ce privește cât de mult ne iubim, însă dragostea este o aventură frumoasă care ne duce pe alte drumuri acum”, au scris cei doi. Aceștia s-au cunoscut în 2006 și s-au căsătorit în 2009, iar în 2012 s-a născut singurul lor copil, Everly.

Citește și:
Jenna Dewan și Channing Tatum sunt cei mai buni prieteni, indiferent de orice

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people