Certificatul de deces al actorului Luke Perry dezvăluie cauza morții și locul în care acesta a fost îngropat

După moartea actorului din Beverly Hills 90210 care a luat prin surprindere întreaga lume, a fot dezvăluită cauza care a dus la decesul imprevizibil, dar și locul unde acesta a fost îngropat.

Certificatul de deces al actorului Luke Perry dezvăluie cauza morții și locul în care acesta a fost îngropat

Luke Perry a murit pe 4 martie după ce, cu o săptămână înainte, suferise un atac cerebral. Potrivit certificatului de deces obținut de HollywoodLife, se pare că Luke a murit din cauza unui accident vascular cerebral și a fost îngropat la Taylor Funeral Home and Cemetery din Dickson, Tennessee. Publicația The Blast a vorbit cu familia actorului și a aflat că, deși certificatul de deces susține că Dickson ar fi locul său de veci, în realitate, corpul lui Perry nu se află acolo, iar locația exactă va rămâne secretă.

Din păcate, acesta nu și-a recăpătat conștiința în urma primului atac cerebral din urmă cu o săptămână, iar neurologul de la Cedars Sinai Hospital din Los Angeles le-a spus celor de la Hollywood Life că „în majoritatea timpului, oamenii mor după un atac cerebral, deoarece acesta afectează abilitatea creierului de a respira.”

Luke are doi copii cu fosta soție Rachel Sharp, Sophie și Jack Perry, în vârstă de 18, respectiv 21 de ani. De asemenea, actorul își plănuia nunta cu logodnica lui, Wendy Madison Bauer, în vârstă de 44 de ani. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească pe 17 august anul acesta, în Los Angeles.

Citește și:
Producătorii serialului „The Crown' caută actriță pentru rolul Prințesei Diana, iar cerințele spun multe despre cum va fi portretizată aceasta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people