Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord. Care este motivul

Céline Dion a anulat turneul din America de Nord. Care este motivul pentru care artista a luat această decizie?

Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord. Care este motivul

Céline Dion le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare faptul că și-a anulat turneul din America de Nord din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Céline Dion mărturisește că își dorea foarte mult să revină pe scenă, însă în acest moment sănătatea ei contează cel mai mult. 

„Chiar speram că voi fi bine să mă întorc pe scenă acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există foarte multă organizare și pregătire în spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă că îmi voi recăpăta sănătatea deplină, dar și că noi toți vom reuși să trecem peste această pandemie și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă. Am fost foarte impresionată de toate încurajările pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt dragostea și sprijinul și înseamnă enorm pentru mine”, a transmis Céline Dion. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Céline Dion a susținut 52 de concerte din cadrul turneului său Courage până în martie 2020, atunci când a izbucnit pandemia. Primul concert pe care artista îl are în 2022 este programat pentru data de 25 mai și se desfășoară la Birmingham. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Nu este pentru prima dată când Céline Dion își anulează mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate care o împiedică să cânte. Artista a fost nevoită să își amâne turneul din Las Vegas din cauza spasmelor musculare.

Céline Dion a primit recent tratament pentru „spasme musculare grave și persistente” care o împiedică să susțină un concert, iar recuperarea ei durează mai mult decât a sperat”, a declarat echipa ei într-un comunicat. 

Céline Dion suferă de spasme musculare severe și persistente, iar sora ei, Claudette Dion, a vorbit acum ceva timp pentru revista franceză Voici despre starea de sănătate a cântăreței. „Ceea ce i se întâmplă este trist. Dar nu e serios, altfel mi-ar fi spus. Céline are încredere în mine și îmi cere sfaturi atunci când ceva nu este în regulă.”

Pe 29 iulie 2020, Celine Dion avea programat în România, la București, un concert, dar a fost amânat pentru 25 iulie 2021 din cauza pandemiei. A fost reprogramat din nou pentru 11 iunie 2023. 

Citește și:
Anca Serea, declarații surprinzătoare despre al șaptelea copil

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video