Imagine RARĂ cu Celine Dion alături de cei trei copii ai ei

Celine Dion a sărbătorit în acest weekend Ziua Mamei, prilej cu care a împărtășit o fotografie rară cu trei copii ai săi.

Imagine RARĂ cu Celine Dion alături de cei trei copii ai ei

Pentru a marca Ziua Mamei, ce a avut loc în acest weekend, Celine Dion a făcut o postare emoționantă pe rețelele sociale. Aceasta a împărtășit cu fanii săi o imagine în care se află alături de cei trei copii ai săi, René-Charles Angélil, în vârstă de 20 de ani, dar și de gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 10 ani.

„Cine are cea mai bună zi astăzi, eu sau copiii? Ce privilegiu este să fii mamă! La mulți ani de Ziua Mamei! Bucurați-vă de fiecare moment… Poate fi mai bine de atât? Va continua… Cu toată iubirea, Celine”, a scris cântăreața în descrierea imaginii.

Se pare că cei patru au sărbătorit împreună Ziua Mamei, pe care și-au petrecut-o în aer liber, alături de cei trei căței ai familiei.

Nu este pentru prima oară când artista împărtășește cu fanii săi evenimentele speciale din viață sa. Recent, René-Charles, fiul lui Celine Dion, a împlinit 20 de ani, iar pentru a marca momentul, mama sa i-a transmis un mesaj emoționant pe care l-a făcut public pe contul său de Instagram. Alături de declarația specială, artista a postat și o fotografie în care o putem vedea alături de fiul său cel mare. Amândoi poartă costume negre, iar Celine îl mângâie pe obraz pe René-Charles.

 „În urmă cu 20 de ani am avut privilegiul să aud cuvântul mamă pentru prima dată. Visul meu s-a împlinit, iar tu ne-ai schimbat viețile pentru totdeauna. E greu de crezut că au trecut deja două decenii. Porți culoarea cerului în ochii tăi și același albastru este culoarea dragostei noastre. Mergi în lume și bucură-te de viață și adu-ți aminte mereu să crezi în tine, fiindcă eu am încredere în tine. Adu-ți aminte că tatăl tău te veghează și te ghidează întotdeauna. Te iubim foarte mult. La mulți ani, RC!”, a scris Celine Dion.

Citește și:
Celine Dion i-a adus un omagiu regretatului ei soț, René Angélil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people