Celine Dion, inspirata de Rihanna cand vine vorba de viata amoroasa

Intoarcerea lui Celine Dion in lumina reflectoarelor continua sa incante publicul, insa ultima ei aparitie a adus ceva ce nimeni nu se astepta: un scurt cover dupa Rihanna.

Celine Dion, inspirata de Rihanna cand vine vorba de viata amoroasa

Desi te-ai astepta ca acust lucru sa se intample intr-un, sa spunem, concert, Dion a interpretat putin din cunoscuta melodie a Rihannei, Diamonds' la lansarea linei ei de genti, o colaborare cu Bugatti Group, in Montreal.

Cantareata a ales sa raspunda intrebarilor fanilor aflati la eveniment, iar unul dintre acestia a intrebat-o despre viata ei amoroasa. Raspunsul lui Celine Dion a fost, Ma simt bine. Am trecut prin multe. In acest moment din viata mea, dupa ce privesc in urma, atunci cand imi era atat de greu, ma simt mult mai libera.'

Apoi a continuat prin a interpreta un fragment din The best is yet to come', melodia lui Frank Sinatra, urmat de acel vers al Rihannei: Shine bright like a diamond.' Desigur, este posibil ca Celine Dion sa se fi gandit doar la vers si nu la istoria romantica a Rihannei, insa acest lucru pare cam greu de crezut, nu?

Citeste si:
Celine Dion – noul style icon al anului 2017

Text: Ana Maria Savu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people